x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOPUL BANILOR. Cea mai bună veste de azi vine din partea familiei

HOROSCOPUL BANILOR 5 iulie 2020

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 05.07.2020, 6:01

Berbec 

Pentru mulți alții, duminica este zi de odihnă, dar pentru tine este ziua în care fie călătorești, fie muncești mai mult la proiectele tale personale. Orice ai face azi, ai grijă de sănătatea ta şi încearcă să petreci timp cu familia. 

 

Taur 

O întâlnire amicală ar putea fi sursa unor discuții despre afaceri, despre cariera ta și despre perspectivele pe care le deschide un domeniu nou. Unul dintre cei mai buni prieteni poate avea o idee excelentă care te ajută să te dezvolți. 

 

Gemeni 

Evită afacerile de familie, micile comisioane și servicii care se mai fac între rude. Cineva încearcă azi să profite de experiența ta sau, pur și simplu, de banii tăi, iar tu nu te vei alege cu nimic. Mai ales dacă este vorba despre rudele soției. 

 

Rac  

Prietenii se oferă să te ajute să îţi rezolvi problemele personale, mai ales dacă sunt legate de renovarea casei sau de schimbarea locuinţei. Este timpul potrivit să discuți cu familia sau cu amicii tăi și să organizezi lucrurile pentru săptămâna ce urmează. 

 

Leu 

Este tentant să te laşi purtat de val, dar azi ar fi mai bine să vii cu ideile tale şi să alegi un alt drum. Vei avea mai mult succes dacă vei acţiona singur şi vei folosi mai puţini bani. Activitățile de grup constă întotdeauna mai mult! 

 

Fecioară

Este timpul să analizezi mai bine realizările profesionale din ultima perioadă şi să încerci să îndrepţi lucrurile, dacă nu eşti mulţumit. Înainte de toate, trebuie să lași deoparte activitățile care îți consumă mult timp și să alegi proiecte inedite. 

 

Balanță 

Este ziua ta preferată pentru odihnă, dar azi poți alege să te relaxezi activ făcând sport. Ba chiar este indicat pentru sănătatea ta, mai ales dacă ai probleme cu kilogramele în plus. Este o zi excelentă să redescoperi mersul pe bicicletă. 

 

Scorpion  

Venus continuă să te sprijine şi anunță o perioadă cu prosperitate şi venituri mai mari. Acum este momentul să încerci să discuți cu o persoană avizată despre obiectivele pe care vrei să le realizezi și despre fondurile necesare.

 

Săgetător 

Cea mai bună veste de azi vine din partea familiei, poate chiar din partea propriului copil care se bucură de succes. Poate fi vorba despre o competiție la care a participat și la care a luat un rezultat bun sau de o carieră nouă, pe care vrea să o înceapă curând. 

 

Capricorn 

Totul pare să meargă ca pe roate, iar planurile tale se vor împlini. Dar trebuie să fii mai atent la cheltuieli. Este posibil să fie nevoie de sume mai mari de bani decât ai planificat. Dar, dacă dispui de un buget consistent, nu ai de ce să îți faci griji.  

 

Vărsător 

Este o zi excelentă pentru relaţii, datorită lui Venus, şi, poate, vei avea şansa să te împaci cu un prieten pe care l-ai înlăturat din viaţa ta sau cu o fostă iubită. Viaţa ta socială va fi mai bogată azi și vei fi pe drumuri chiar de dimineață

 

Pești  

Ai încredere în intuiţia ta, dacă trebuie să faci o alegere mai dificilă în viaţa de cuplu. Un mic sacrificiu ţi-ar putea aduce avantaje mai mari pe viitor, dar trebuie să speculezi momentul potrivit, mai ales dacă este vorba de valorificarea unei moșteniri.