x


  • EUR
    4.8573
    USD
    4.1038
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOPUL BANILOR. Poate fi o zi bună, dacă te detașezi de problemele cotidiene și cauți experiențe frumoase

HOROSCOPUL BANILOR 12 iulie 2020 

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.07.2020, 6:02

Berbec 

Azi trebuie să îți faci timp pentru o verificare a bugetului și cheltuielilor tale, mai ales dacă vrei să pleci curând în concediu. Dacă ai făcut unele investiții care nu au avut succes, caută o soluție rapidă să vinzi ce ți-a mai rămas și să mergi mai departe. 

 

Taur 

Fă-ți timp de dimineață să discuți despre bani, despre investiții și bugetul de vacanță cu soția sau cu familia. Păstrează discuția pe un ton serios și calm, pentru că nu are sens să le reproșezi celorlalți pierderile financiare pe care le-ați avut în ultima vreme. 

 

Gemeni 

Poate fi o zi bună, dacă te detașezi de problemele cotidiene și cauți experiențe frumoase. De azi, Mercur, astrul guvernator al zodiei tale, își încheie mișcarea retrogradă și va avea o influență mult mai bună până la sfârșitul lunii iulie. 

 

Rac 

Ți-ar prinde bine să te gândești cum ai putea cumpăra o locuință sau cum ai putea obține o casă mai spațioasă. Discută despre acest subiect foarte serios cu familia, cu părinții sau cu soția și vei vedea că și ei vor fi alături de tine. Trebuie doar să te hotărăști. 

 

Leu 

Poate fi o zi plină de evenimente, dar nu toate vor fi plăcute. Pot apărea probleme în cuplu, mai ales dacă aveți probleme cu banii sau dacă au crescut cheltuielile în vacanță. Înarmează-te cu răbdare și încearcă să te gândești cum poți face mici economii. 

 

Fecioară 

Se anunţă câştiguri mari, deoarece Mercur va fi de partea ta în negocieri. Dar vei fi tentat să risipeşti banii pe lucruri mărunte, fără să obţii ceva deosebit. Poate ar fi bine să îţi faci rezervările pentru vacanţa de vară şi să păstrezi banii pentru distracţie. 

 

Balanță 

Apar probleme în familie care pot afecta viitorul sau cariera persoanei iubite. Nu te grăbi să iei o decizie radicală azi. Așteaptă un moment mai potrivit să rezolvi disputele. Soția sau partenera de viață are nevoie de sprijinul tău, chiar dacă nu ți-o cere în mod direct. 

 

Scorpion 

Poate fi o zi importantă pentru că vei lua o decizie foarte bună pentru viitorul tău. Dacă ai primit câteva oferte să lucrezi în străinătate și poți pleca fără să lași regrete în urmă, merită să încerci și această experiență! Poate azi chiar începi să îți faci bagajele! 

 

Săgetător 

Ai şansa să te distrezi mai mult şi să te întâlneşti cu prietenii pe care îi vezi mai rar. Dacă eşti singur, este posibil ca Venus să te ajute să cunoşti pe cineva. Poate fi vorba despre o persoană care are aceeași carieră ca și tine și care are aceleași interese de viitor. 

 

Capricorn

Încearcă să găseşti o soluţie să eviţi pierderile financiare, să faci cheltuieli cât mai mici, dar cu folos. Se anunţă o perioadă dificilă, în care vei fi nevoit să apelezi şi la bugetul pentru urgenţe al familiei, mai ales dacă vrei să pleci în vacanță cât de curând.

 

Vărsător 

Fii generos cu cei care au nevoie de ajutorul tău azi. Poate fi vorba despre un frate care încearcă să realizeze ceva deosebit, dar nu are un buget suficient de mare. Sau poate fi vorba chiar despre unul dintre copii, care trebuie susținut financiar o vreme. 

 

Pești  

Va fi o zi frumoasă, vei cheltui mulți bani, mai ales dacă ești în călătorie, dar vei fi mulțumit de tot ceea ce vei face azi. Banii se vor întoarce la tine din alte surse și nu trebuie să îți faci griji azi pentru gaura din buget. Contează experiențele frumoase!