x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOPUL BANILOR. Te bucuri de un buget mai consistent în aceste zile, ceea ce te va ajuta să îţi faci planuri mari pentru viitor

HOROSCOPUL BANILOR 8 iulie 2020 

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 08.07.2020, 6:12

Berbec 

Jupiter îţi aduce noroc, în următoarele zile, aşa că poţi lucra azi pentru a pune în aplicare planurile tale cele mai îndrăzneţe. Bineînţeles, trebuie să fii precaut la cheltuieli, să nu depăşeşti bugetul deja stabilit. Și nu uita să consulți un coleg de breaslă cu experiență. 

 

Taur 

Cu ideile și ingeniozitatea ta, vei reuși să rezolvi azi câteva probleme pe care le ocoleau ceilalți colegi. Nu lăsa nimic pe mâine, deoarece azi vor fi astrele de partea ta și vei vedea cât de ușor se poate comunica și cu șefii, și cu oamenii de care ai nevoie. 

 

Gemeni 

Nu sta lipit la birou azi, dacă ai o muncă de teren. Încearcă să iei legătura cu cât mai mulți oameni, fă-ți contacte noi, împarte cărți de vizită. Un cuvânt amabil, o idee bună și vei câștiga oamenii de partea ta, iar contactele pe care le faci azi vor fi utile pe viitor. 

 

Rac 

Se anunţă evenimente de familie care aduc bucurie, dar și cheltuieli mari. Fie o aniversare, fie o nuntă la care trebuie să mergi, pregătirile presupun un buget consistent şi o garderobă nouă. Atenţie ce cadouri cumperi, să fie în ton cu preferințele celor vizați. 

 

Leu 

S-ar putea să îți pice un noroc din cer azi, ar nu te baza numai pe șansă. Tot cu munca ieși la liman! Indiferent de domeniul tău de lucru, azi trebuie să ai o activitate susținută, să iei legătura cu profesioniștii care te pot ajuta și să verifici totul în amănunțime. 

 

Fecioară

Azi te poți aștepta ca un prieten foarte bun sau o rudă să îți solicite niște bani cu împrumut. Dacă ai un buget mai generos, merită să întinzi o mână de ajutor, dar dacă aștepți salariul, ar fi bine să te gândești de două ori. Află și de ce are nevoie de bani.  

 

Balanță

Încearcă să comunici mai mult cu foștii colegi de facultate sau de la un alt loc de muncă. Informațiile pe care le vei afla de la ei te pot ajuta în carieră în următoarele luni. Astrele anunţă schimbări la locul tău de muncă şi poţi profita să ajungi pe un post mai bun. 

 

Scorpion 

Ține minte că este o zi cu o încărcătură energetică deosebită și se poate întâmpla orice azi. Ai mare grijă să nu iei cu tine lucruri cu o valoare mare, decât dacă este absolut necesar. Spre exemplu, nu lua la tine o sumă mare în valută. Ai grijă ce faci cu banii!

 

Săgetător 

Evită să promiți ajutor financiar, dacă nu ai la dispoziție o rezervă de bani mai generoasă. Poate că cineva îți cere niște bani cu împrumut, dar trebuie să fii precaut. De asemenea, verifică de două ori, dacă soția dorește să facă investiții mai scumpe în casă. 

 

Capricorn

Te bucuri de un buget mai consistent în aceste zile, ceea ce te va ajuta să îţi faci planuri mari pentru viitor. Dacă îţi doreşti o vacanţă în străinătate, acum este momentul să faci rezervările. Dar verifică bine înainte toate condițiile de transport și restricțiile impuse de pandemie. 

 

Vărsător 

Fii optimist, dacă ai mult de lucru! Niciodată nu se știe de unde vine o mână de ajutor. Nici colegii nu vor reuși să lucreze mai repede decât tine. Dacă ai un post de conducere, caută o soluție să grăbești procesele tehnice prin care vă puteți ușura munca. 

 

Pești 

Este o zi plină de energie, ai mult de lucru, dacă ești la birou, dar ți-ar prinde bine să ieși pe teren și să verifici unele lucruri personal. Dacă ești în concediu, nu este exclus să primești o veste de la birou sau să fii solicitat pentru un mic serviciu de către șefi.