x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOPUL BANILOR. Va fi o zi excelentă pentru discuţii legate de bani, contracte, majorări de salariu sau vânzări

HOROSCOPUL BANILOR 9 iulie 2020 

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 09.07.2020, 6:10

Berbec 

Încă un mic efort și tot ce aveai de făcut mai dificil săptămâna aceasta se va încheia cu bine azi. Nu amâna nimic din ceea ce poți rezolva azi, pentru că vei avea o zi bună și vi beneficia de o conjunctură norocoasă. Este și o zi bună pentru cumpărături. 

 

Taur 

Începe să meargă din ce în ce mai bine în domeniul imobiliarelor, mai ales dacă este vorba despre case de vacanță sau terenuri pe care le poți cumpăra pentru a le vinde mai târziu în profit. Azi ar fi bine să cauți astfel de proprietăți și să dai câteva telefoane. 

 

Gemeni 

Va fi o zi excelentă pentru discuţii legate de bani, contracte, majorări de salariu sau vânzări. Cu un plan bine pus la punct, poţi face o investiţie cu adevărat profitabilă. Nu neglija nici planurile soției sau ale părinților, pentru că și ei pot aduce profit.   

 

Rac 

Un coleg care nu se descurcă prea bine la muncă s-ar putea să ia o decizie greșită care afectează întreaga echipă și care te pune într-o poziție ingrată. Nu vei avea încotro și va trebui să maschezi problemele în fața clienților. La final, trebuie să le rezolvi în culise. 

 

Leu 

Există riscul să fii atras într-o afacere cam complicată, cu multe persoane implicate, cu dedesubturi bine ascunse. Citește cu mare atenție rândurile printate mărunt din orice contract ajunge în fața ta. Iar, dacă nu ți se pare ceva în regulă, consultă un jurist. 

 

Fecioară 

Poate fi o zi foarte bună, cu vești care te fac mai optimist, dar poți face și o greșeală destul de costisitoare din graba de a încheia lucrurile. Uneori, contractele trebuie semnate după mai multe deliberări și verificări din partea departamentului juridic. 

 

Balanță

Se apropie sfârșitul de săptămână, vei încheia mai ușor unele treburi și simți nevoia să te relaxezi după amiaza. Cu toate acestea, cineva îți pune bețe-n roate tocmai când credeai că munca ta este pe terminate. Așteaptă câteva zile, până când veți avea o discuție.  

 

Scorpion

Grăbește-te să termini tot ce ai de făcut mai greu azi! Este o zi cu multă energie și cu o conjunctură norocoasă pentru zodia ta, ceea ce poate aduce șansa de a încheia mai repede munca pe săptămâna aceasta. Deja te poți gândi după amiaza la plimbările de weekend.

 

Săgetător

Începe o zi bună încă de dimineață, din multe puncte de vedere. Cariera, dragostea şi succesele de azi sunt asigurate de astre. Doar sănătatea pare să fie punctul slab, aşa că fă-ţi programare la medic. Cu atât mai mult, dacă suferi de probleme cu dantura. 

 

 

Capricorn 

Oportunităţi noi de câştig apar de unde te aştepţi mai puţin. Dacă ţi se oferă şansa să colaborezi lucrând de acasă, nu refuza din primul moment, chiar dacă pare greu. Mai întâi încearcă! Tu, oricum, ești o fire ambițioasă și nu lași nicio șansă să zboare de lângă tine.

 

Vărsător 

O conjunctură astrală stranie arată că azi trebuie să ai mare grijă de bunurile tale de valoare, de bani, de portofel, de acte și chiar de casă. Dacă îți faci o asigurare pe locuință, fii atent la detalii și solicită informații și despre o asigurare opțională de sănătate. 

 

Pești  

Bucură-te de o după amiază relaxantă, distrează-te şi ieşi cu prietenii, dar nu face planuri mari! Se anunţă cheltuieli neaşteptate, aşa că planurile importante ar putea fi date peste cap. Mai bine aștepți salariul sau profitul pe care știi că îl poți obține la mijlocul lunii.