Hrușcă și Ștefan Bănică reîncep bătălia spectacolelor de Crăciun! Colindă cu desaga goală, după 3 ani de pauză

După 3 ani de pauză, Hrușcă și Ștefan Bănică reîncep bătălia spectacolelor de Crăciun!

Campionii concertelor dedicate sărbătorilor de iarnă nu abandonează tradiția și revin în forță în acestă iarnă cu o mare poftă de cântat și colindat având în vedere că perioada de restricții le-a sărăcit conturile.

Dacă Bănică Jr. și-a fixat inițial două spectacole la Sala Palatului (16,17 decembrie) dar păstrează posibilitatea suplimentării cu alte două concerte, Hrușcă vine cu mult ”ler” canadian (țară unde locuiește de 30 de ani) și este pregătit să plece într-un turneu național cu circa 15 apariții.

Hrușcă și Ștefan Bănică reîncep bătălia spectacolelor de Crăciun

Hrușcă și Ștefan Bănică reîncep bătălia spectacolelor de Crăciun. ”Necântat” de 3 ani, Hrușcă va pleca într-un turneu național

Cele mai importante concerte și l-a fixat chiar pe 25 decembrie, în seara de Crăciun (Sala TNB, București) și 26 decembrie (Brașov, Teatrul Dică Alexandrescu). Până la instalarea restricțiilor, în fiecare decembrie de peste an, cei doi Ștefan Hrușcă și Bănică Jr. sunt pentru români la fel de populari ca bradul de Crăciun ori sacrificarea porcului.

”Apetitul” lor pentru cântece de iarnă, ”dezghețat” la fiecare sfârșit de an, are o miză financiară mare, căci fiecare din cei doi a dovedit că poate câștiga într-o lună decât mulți colegi din breasla artistică pe parcursul unui an întreg.

Armistițiu istoric! Mircea Baniciu și Nicu Covaci, în sfârșit împreună, după 30 de ani! Se lansează filmul biografic Phoenix

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri