Huiduielile de la concertele Coldplay au schimbat planurile turneului mondial. Ce s-a întâmplat după București!

Concertele Coldplay din cadrul turneului mondial „Music of the Spheres” au suferit modificări neașteptate după controversele iscate la București.

Huiduielile și reacțiile negative de la Arena Națională au determinat trupa să-și schimbe strategia pentru următoarele spectacole. Menționăm că ”Music of the Spheres” al Coldplay este turneului ce tinde la recordul de cel mai de succes al unui artist în istoria muzicii.

Decizie surprinzătoare la Budapesta

La primul concert după cele de la București, cel de la Budapesta, trupa britanică nu a mai invitat niciun artist local pe scenă. Această schimbare vine ca o măsură de precauție pentru a evita o situație similară cu cea din România, unde invitatul local, un manelist, a stârnit reacții controversate.

Chris Martin și colegii săi au decis să elimine din program momentele muzicale surpriză cu artiști locali, concentrându-se mai degrabă pe interacțiunea directă cu publicul. În cadrul concertului de duminică de la Budapesta, Coldplay a invitat trei tinere de lângă scenă pentru a cânta împreună, dar nu au inclus nicio piesă interpretată alături de un artist local.

 „Nu au avut niciun moment muzical cu un artist local. Au ținut momentul de interacțiune cu publicul, dar nu a existat și o piesă cântată cu un artist local”, a relatat Rareș Năstase, jurnalist Pro TV, prezent la eveniment.

Câți bani a primit Babasha pentru colaborarea cu Chris Martin și avertismentul adresat solistului Coldplay
Câți bani a primit Babasha pentru colaborarea cu Chris Martin și avertismentul adresat solistului Coldplay

Turneul „Music of the Spheres” se aproapie de unele dintre cele mai mari încasări din istorie

Conform site-ului oficial Coldplay, partea europeană a turneului „Music of the Spheres” este complet sold out, la fel ca și concertele programate în Australia. Specialiștii estimează că acest turneu va înregistra unele dintre cele mai mari încasări din istorie, cu venituri care se apropie de 1 miliard de dolari.

Turneul, care a atras atenția și laudele fanilor din întreaga lume, continuă să fie unul dintre cele mai de succes evenimente muzicale, în ciuda controverselor recente. Coldplay mai au de susținut încă două concerte la Budapesta, pe Puskas Arena, astăzi și mâine, iar se așteaptă ca spectacolele să fie similare cu cel de duminică.

Reacțiile publicului de la București au ajuns și în presa străină

Reacțiile de la București au determinat Coldplay să își ajusteze planurile pentru restul turneului „Music of the Spheres”, eliminând momentele cu artiști locali pentru a evita controverse similare. În ciuda acestui incident, turneul continuă să fie extrem de popular și profitabil, demonstrând încă o dată succesul global al trupei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed