AcasăExterneI-au prins cu minciuna! Rușii au folosit fotografii vechi de zece ani...

I-au prins cu minciuna! Rușii au folosit fotografii vechi de zece ani din Slovenia pentru ”a dovedi” intenția Ucrainei de a crea o „bombă murdară”

Guvernul Sloveniei a demonstrat miercuri că Ministerul de Externe al Rusiei a folosit fotografii vechi de zece ani din Slovenia, dintr-o prezentare guvernamentală, pentru ”a demonstra” presupusa intenție a Ucrainei de a crea o „bombă murdară”.

Guvernul Sloveniei a postat pe contul oficial de Twitter fotografiile originale folosite în urmă cu zece ani într-un pliant guvernamental, realizat de agenția slovenă de management al deșeurilor radioactive (ARAO).

Luni, 25 octombrie, guvernul rus a furat respectivele imagini vechi de zece ani și le-a folosit într-o postare pe contul oficial de Twitter al Ministerului de Externe, cu textul ”Potrivit informațiilor de care dispunem, două organizații din Ucraina au primit ordin direct de a crea așa-numita bombă murdară”.

”Ministerul de Externe al Rusiei a folosit fotografii ale unei prezentări guvernamentale din Slovenia de acum 10 ani pentru a „dovedi” intenția Ucrainei de a crea o „bombă murdară”, a scris miercuri guvernul sloven, dovedind minciuna Kremlinului.

Postarea guvernului sloven, mai jos:

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.