Ianis Hagi și Elena, nunta anului în fotbal! Unde va avea loc petrecerea fastuoasă de sâmbătă

Ianis Hagi și Elena, nunta anului! Gheorghe Hagi promite o nuntă de neuitat pentru fiul său, Ianis, în ziua Finalei EURO 2024.

Ziua mult așteptată a sosit! Ianis Hagi, unul dintre cei mai promițători jucători ai echipei naționale de fotbal, se căsătorește duminică cu aleasa inimii sale, Elena Tănase.

Un eveniment de poveste

Gheorghe Hagi, cunoscut nu doar pentru talentul său fotbalistic, dar și pentru grija față de familie, își dorește ca nunta fiului său să fie un eveniment memorabil. Sâmbătă, Ianis și Elena vor face cununia religioasă, urmată de o petrecere fastuoasă organizată într-un stabiliment istoric de lângă București. Cu atenție la fiecare detaliu, familia Hagi se asigură că totul va fi perfect pentru această ocazie specială.

Ianis Hagi și Elena vor nunta anului! Sâmbătă, o petrecere de neuitat

Petrecerea de nuntă va fi animată de o mulțime de artiști cunoscuți, printre care se numără și solistul de muzică machedonească Gigi Sima și formația Pindu, un cântăreț de suflet al familiei Hagi. Sute de invitați sunt așteptați să participe la acest eveniment grandios, având în vedere că la petrecerea de cununie civilă, organizată într-un club din Capitală, au fost prezenți aproximativ 400 de oameni.

Ianis Hagi și Elena Tănase și-au programat nunta în ziua finalei EURO 2024

Mesajul emoționant al socrului Gheorghe Hagi

Ianis Hagi și Elena, nunta anului! La petrecerea de după cununia civilă, Gheorghe Hagi a împărtășit gândurile sale cu privire la acest moment important din viața fiului său: „Ei au făcut un pas înainte în viață, să fie responsabili și să împartă lucrurile cum trebuie. Copiii comandă acum. Ne dorim nepoți, depinde de ei, noi suntem lângă ei și trebuie să-i sprijinim. Da, avem timp. În vară va fi nunta. Și-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniți și Dumnezeu să împartă binecuvântarea”.

Ianis Hagi așteaptă un nou contract de club

Considerat unul dintre cei mai promițători jucători ai echipei naționale, Ianis Hagi poartă cu mândrie numărul 10, la fel ca tatăl său legendar. Nunta va avea loc chiar în ziua finale EURO 2024, turneu în care Hagi Jr a jucat un rol crucial în calificarea României în optimile de finală.

Ianis Hagi și Elena, nunta anului! O uniune memorabilă

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil în prima zi de Crăciun, marcând începutul unui drum comun plin de speranță și dragoste. Familiile celor doi tineri doresc ca această zi să fie memorabilă nu doar pentru miri, ci pentru toți cei prezenți. Cu invitați de seamă, muzică de suflet și un decor de poveste, această nuntă promite să fie un moment de neuitat în lumea sportului și dincolo de ea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed