x


  • EUR
    4.8387
    USD
    4.3203
string(10) "imobiliare"

Iassium Residences, mai mult confort, cea mai bună afacere

Avem o țară minunată. Avem atâtea de văzut în țara noastră, încât este păcat să nu ne facem timp să vizităm fiecare colțișor al ei. Azi un colț de țară, mâine altul și tot așa până adunăm în suflet amintiri neprețuite bune de pus în rama sa.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 27.09.2018, 8:08

Nu știu alții cum sunt, nu știu alții ce simt, dar mie tare îmi place să cutreier țara în lung și în lat, să mă minunez de frumusețea naturii din țara mea. Dacă și voi simțiți la fel, vă îndemn să călătoriți nu cu mintea, nu cu sufletul, ci mașina sau avionul. Unde? În Iași, în frumoasa capitală a Moldovei, în orașul celor 7 coline al marilor idei.

A trecut deja vara și încă nu v-ați bucurat de vacanță? Profitați de timpul frumos, de căldura care încă nu ne-a părăsit și vizitați Iașul. Nu veți regreta. Aveți ce vedea. Adunați amintiri de neuitat vizitând Bojdeuca lui Ion Creangă, de exemplu.

Iașul este orașul oamenilor îndrăgostiți de cuvinte. În Iași s-au spus povești cu tâlc. Marele scriitor Ion Creangă și-a trăit o bună parte din viața sa în Bojdeuca din cartierul Țicău. În prezent, clădirea este unul din principalele obiective turistice din Iași. Aici veți putea admira expoziția documentară cu privire la viața și opera sa, biblioteca, amfiteatrul în aer liber.
Veți strânge multe amintiri frumoase din acest muzeu memorial literar. Pe toate le veți putea pune în rama sufletului, unde vor rămâne mereu pentru a vă bucura inima.

De veți ajunge în Iași e musai să vizitați parcul Copou, unde veți admira unul dintre cei mai importanți arbori monument din România, Teiul lui Eminescu. În fața celebrului tei se află și bustul poetului Mihai Eminescu. De asemenea, în centrul său veți putea admira și Obeliscul cu Lei sau Monumentul Regulamentului Organic.

Mausoleul Eroilor din Iași, Palatul Culturii, Muzeul Unirii, Mănăstirea Golia, perla arhitecturală din centrul orașului, Catedrala Metropolitană sunt alte câteva obiective turistice care merită vizitate din momentul în care ajungeți în Iași.

Și dacă vreți să vă simțiți ca acasă în vacanța voastră la Iași, permiteți-mi să vă fac o recomandare. Alegeți Iassium Residences! Vă veți simți ca în propria voastră casă, cu mult mai puțin efort. Veți avea parte de servicii de cazare și facilități la cele mai înalte standarde din Iași.

Iassium Residences oferă oaspeților lor apartamente în regim hotelier. Iassium Residences vă propune să descoperiți vechiul și noul Iași. Nu contează cât veți sta, important este să vă simțiți ca acasă pe parcursul vizitei în acest oraș minunat.

Cu Iassium Residences veți avea parte de mai mult confort și veți simți că ați făcut cea mai bună afacere. Vă veți bucura de o vacanță minunată și de o cazare ce vă va depăși așteptările.
Puteți opta pentru cazare în regim hotelier într-unul din apartamentele Iassium Residence Copou. Aceasta este una din zonele cele mai cunoscute și încărcate de istorie. Atracțiile din vechiul Iași vă vor invita la plimbări lungi și multă relaxare.

Dacă una dintre marile voastre pasiuni este shopping-ul, aveți ocazia de a vă caza într-un apartament de lux din Metropolitan Luxury Suites, complex situat în apropierea noilor atracții Pallas Mall și Iulius Mall.

Dacă vreți să fiți cât mai aproape de aeroport, Iassium Airport Suites reprezintă soluția ideală pentru voi.

Apartamentele Iassium Residences sunt complet utilate pentru o cazare confortabilă în regim hotelier. Aici pot locui atât cei care vizitează Iașul în interes de business, cât și cei care aleg Iașul ca destinație de vacanță. De asemenea, aceste apartamente sunt potrivite pentru cei care optează pentru șederi pe termen lung.

Fiecare apartament Iassium Residences este dotat cu internet wireless gratuit, bucătărie completă, sală de fitness și multe alte beneficii, cu scopul de a satisface nevoilor celor mai exigenți vizitatori.

După cum puteți observa, complexul Iassium reprezintă tot ce aveți nevoie pentru ca vacanța să fie una plină de amintiri frumoase din toate punctele de vedere.

Însă vă sfătuiesc să nu plecați spre Iași singuri. Momentele plăcute întotdeauna trebuie împărtășite cu cineva cu totul special. Clipele de fericire și împlinire trebuie trăite în doi. Adunați amintiri de neuitat din orașul poveștilor cu tâlc împreună cu persoana dragă sufletului vostru. Bucurați-vă din plin de avantajele oferite de Iassium Residences și reveniți și altă dată dacă v-a plăcut.

Vacanță minunată în Iași vă doresc!