AcasăAdvertorialeIata de ce trebuie sa colaborezi cu un producator drojdie modern!

Iata de ce trebuie sa colaborezi cu un producator drojdie modern!

Ce inseamna un producator drojdie pentru majoritatea brutariilor? O simpla entitate care le furnizeaza una dintre materiile prime necesare in fiecare zi. Din pacate, pentru brutariile moderne, un astfel de producator ar trebui sa fie mult mai mult.

Chiar daca pare greu de crezut, o companie care produce drojdie iti poate pune la dispozitie nu numai tipuri aditionale de ingrediente, dar si o suita de servicii complementare care pot imbunatati semnificativ calitatea produselor preparate in brutaria ta.

Astfel, iata de ce ar trebui sa colaborezi cu un producator modern!

Beneficiezi de solutii de dezvoltare de produse si servicii

Dupa cum a fost mentionat, un producator drojdie poate fi, in ziua de astazi, si furnizor de solutii de dezvoltare. Astfel, produsele si serviciile oferite de brutaria ta pot fi imbunatatite prin intermediul unor costuri minime, dar mai ales cu ajutorul unui producator cu renume in industrie – in functie de colaboratorul ales.

Ce inseamna dezvoltare de produse si servicii? Pe scurt, ai acces atat la noi moduri prin care iti poti vinde produsele, cat si la tipuri noi de produse care pot fi vandute intr-o brutarie. Este o situatie in care ambele parti castiga – noi produse de gatit inseamna o noua comanda de drojdie si nu numai.

Beneficiezi de analiza senzoriala din partea producatorului

In unele cazuri si in functie de tipul de drojdie achizitionat de la un producator, acesta iti poate permite sa folosesti anumite denumiri si/sau retete pentru a comercializa anumite produse. Astfel, un producator drojdie trebuie totodata sa se asigure ca produsele respecta standardele gustului (si nu numai) din industrie.

Pe scurt, reprezentati ai producatorului pot fi trimisi pentru a degusta un anumit fel de paine si pentru a-ti spune daca totul este in regula sau nu. In cazul in care nu este, beneficiezi desigur de solutii de imbunatatire a produsului respectiv.

Un producator drojdie iti oferta mai mult decat drojdie

Printre solutiile pe care ti le poate pune la dispozitie un astfel de producator se numara si toate tipurile de produse aferente prepararii de produse de panificatie – nu numai drojdie si faina.

Astfel, un producator modern iti poate oferi amelioratori de panificatie, premixuri de panificatie, blenduri speciale, precum si diverse produse pentru gust (maiaua, printre altele). Acestea sunt de mare ajutor cand se pune problema diversificarii ofertei de produse a brutariei tale – si totodata ingredientele care pot face dintr-o simpla brutarie un adevarat furnizor de produse de panificatie pentru alte afaceri si nu numai.

Dupa cum a fost mentionat, scopul unui producator drojdie modern este de a ajuta la dezvoltarea brutariilor care folosesc drojdia sa. Fiecare element al ecuatiei beneficiaza de pe urma unei asemenea colaborari.

producator drojdie

Ce producator de drojdie modern poti alege in Romania?

Din fericire pentru toti brutarii, Romania gazduieste unul din producatorii recunoscuti la nivel mondial si cu o activitate de peste 150 de ani in domeniul drojdiei si produselor de panificatie – LeSaffre.

Aceasta multinationala are deja un renume in tara prin intermediul produselor marca Secretul Bunicii, acesta fiind si principalul motiv pentru care o colaborare cu LeSaffre este una pur si simplu avantajoasa!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.