IBB Holding Group și Max Bögl, parteneriat pentru participarea la licitații de infrastructură

IBB Holding Group SA (IBB Holding), unul dintre liderii industriei de construcții din România, în domenii precum infrastructură, construcții civile și industriale, producție de beton și asfalt, dezvoltare imobiliară, logistică utilaje construcții, precum și alte servicii conexe construcțiilor, încheie un parteneriat cu Max Bögl România, filiala locală a grupului german Max Bögl, companie multinațională semnificativă din piața de construcții, cu sediul în Germania, pentru participarea la licitații de infrastructură. 

Ion Crăciunescu – CEO, fondator IBB Holding:

„Parteneriatul cu Max Bögl a venit ca o continuare a colaborării strânse pe care o avem de mai mulți ani, începută în Germania, realizând împreună mai multe lucrări, de la infrastructură rutieră, până la construcții industriale și civile. Alături de Max Bögl vom continua să consolidăm nivelul deja înalt de expertiză în execuția proiectelor de infrastructură.”

Mathias Kirr – Administrator Max Bögl Romania:

Suntem în România de peste 20 de ani și am avut mereu un partener de încredere în IBB. Cu o colaborare exemplară, am fost aliniați în valori, centrați pe calitate și buna execuție a proiectelor. Suntem prezenți în 40 de locații din întreaga lume, dar urmărim îndeaproape România, care și-a dezvoltat economia și infrastructura în toți acești ani. Observăm în continuare perspective de dezvoltare în domeniul nostru de activitate.”

IBB Holding are o reputație solidă construită în timp prin servicii de calitate în implementarea lucrărilor de mare complexitate în infrastructură, lucrări de terasamente, execuție de drumuri, poduri și autostrăzi, piste aeroportuare, execuția de construcții civile, industriale și rezidențiale. 

Valoarea contractată a proiectelor în curs de execuție este de peste 270 milioane de euro, cele mai importante proiecte fiind: Autostrada A7 Lot 1 Dumbrava – Mizil, drumul de deviere DN1D – A7, supralărgirea la 4 benzi și construcția unei parcări de lungă durată cu o suprafață de ~30.000 mp – Drumul Național Centura Bucureștiului (Lot 1) între Autostrada A1 și DN5, lucrări de întreținere periodică și reparații ale drumurilor la nivel național în Prahova, Giurgiu și București, precum și pentru Autostrada A2, A3.

Grupul are 3 fabrici care produc beton pentru construcții inginerești, beton rutier și agregate stabilizate cu ciment, în proximitatea Bucureștiului, în Pantelimon, Ciorogârla și Mogoșoaia, precum și o stație de producție mixturi asfaltice în Pantelimon. 

Despre IBB Holding Group SA 

IBB Holding Group SA este un grup de companii ce activează în industria de construcții, în domenii precum infrastructură, construcții civile și industriale, producție de beton și asfalt, dezvoltare imobiliară, logistica echipamente de construcții, precum și alte servicii conexe construcțiilor. Activitatea din România a început în anul 2016 prin înființarea companiei IBB-HIB România și are în portofoliu, până în prezent, peste 60 de proiecte finalizate, devenind una dintre cele mai mari companii din domeniul infrastructurii și construcțiilor civile și industriale. Grupul însumează 12 companii și deține facilități proprii de producție de asfalt și beton, autobasculante, autobetoniere și utilaje, precum și un laborator performant de analiză și încercări în construcții. IBB Holding a fost înființat de Ion Crăciunescu, antreprenor cu peste 30 de ani de experiență în domeniul construcțiilor din România și Germania.

Mai multe detalii: https://ibb-holding.com/

Despre Max Bögl

Cu peste 6.500 de angajați foarte calificați la 40 de locații din întreaga lume și o cifră de afaceri anuală de peste 2 miliarde de euro, Max Bögl este una dintre cele mai mari companii de construcții din industria germană de construcții. De la înființarea sa în 1929, istoria companiei este caracterizată de puterea sa inovatoare în cercetare și tehnologie – de la soluții individuale personalizate până la soluții globale de construcții și ecologice durabile.

Mai multe detalii: https://max-boegl.de/en 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed