AcasăEconomieIBM va permite revenirea la birouri doar a angajaţilor vaccinaţi împotriva Covid-19,...

IBM va permite revenirea la birouri doar a angajaţilor vaccinaţi împotriva Covid-19, din septembrie

Cu toate acestea, redeschiderea va fi doar pentru angajaţii complet vaccinaţi care aleg să vină la birou “, a declarat directorul pentru resurse umane Nickle LaMoreaux, într-un memoriu trimis angajaţilor.

Revenirea la creştere a cazurilor de Covid-19 în Statele Unite, din cauza variantei Delta, şi noile recomandări ale Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), care impun persoanelor complet vaccinate să poarte măşti, au determinat companiile să îşi schimbe planurile referitoare la întoarcerea în birou, vaccinări şi purtarea măştii.

De asemenea, firma de tehnologie le-a cerut angajaţilor să se vaccineze complet, alăturându-se altor mari companii de tehnologie care au impus acest lucru pentru a combate răspândirea virusului.

Joia trecută, Facebook a amânat data de revenire la birou pentru toţi angajaţii din SUA şi unii angajaţi internaţionali până în ianuarie 2022, în timp ce AT&T a declarat că va solicita angajaţilor din conducere să fie vaccinaţi înainte de a intra într-un loc de muncă.

Ultimele Articole