Ilona Brezoianu s-a măritat în fustă scurtă și teneși

Nonconformista actriță Ilona Brezoianu a spus marele „DA” într-o ceremonie civilă  plină de originalitate.

Cunoscuta actriță și prezentatoare a matinalului de weekend de la Antena 1 s-a căsătorit cu Andrei Lucian Alexandru într-un eveniment discret, dar plin de farmec și autenticitate. Evenimentul a avut loc la casa căsătoriilor de pe lângă Primăria Sectorului 4 din București,

Ilona Brezoianu: o cununie nonconformistă

La vârsta de 33 de ani, Ilona Brezoianu a ales să își unească destinul cu Andrei Lucian Alexandru într-o manieră cu totul specială. Actrița a atras atenția tuturor prin ținuta sa neconvențională: o rochie albă, scurtă, de vară, și teniși. Aceasta a fost o alegere care i-a reflectat perfect personalitatea nonconformistă și spiritul liber.

În timpul ceremoniei, Ilona a afișat un zâmbet larg și a amuzat pe toți cei prezenți cu răspunsul său energic și plin de viață. „Da, vreau să mă căsătoresc cu Andrei Lucian Alexandru!” a spus ea, stârnind zâmbete și aplauze din partea invitaților.

Nonconformista actriță Ilona Brezoianu a spus marele "DA" într-o ceremonie civilă  plină de originalitate.
Nonconformista actriță Ilona Brezoianu a spus marele „DA” într-o ceremonie civilă  plină de originalitate.

”Cam ăsta a fost vibe-ul zilei de azi!”

Mirele, Andrei Lucian Alexandru, a fost la fel de relaxat și natural, purtând haine albe, de vară, perfect aliniate cu tema evenimentului. Ceremonia a fost una intimă, la care au participat doar familiile și prietenii apropiați ai cuplului.

Printre invitați s-au numărat și colegii vedetei de la Antena 1, Cuza& Emi, prezentatorii emisiunii „iUmor” dar și ”Neatza de weekend”. „Cam ăsta a fost vibe-ul zilei de azi… Mulțumim celor care au fost lângă noi, mulțumim pentru mesajele pe care ni le-ați trimis”, a declarat Ilona Brezoianu pe rețelele sociale, împărtășind bucuria și emoția momentului cu fanii săi.

Cine este soțul Ilonei Brezoianu?

Despre Andrei Lucian Alexandru, partenerul de viață al Ilonei, se știu puține lucruri, dar actrița a dezvăluit că relația lor este una bazată pe încredere și respect reciproc. „El mă știa și de la televizor, e o poveste foarte lungă. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu”, a declarat Ilona într-un interviu anterior.

Ilona Brezoianu este cunoscută pentru spiritul său liber și autentic, iar nunta sa neconvențională a reflectat perfect personalitatea sa. Cu un viitor luminos alături de Andrei Lucian Alexandru, actrița continuă să inspire prin alegerea sa de a trăi după propriile reguli.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed