x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(16) "instant-articles"

IMAGINI DISTOPICE! Soldații americani înarmați dorm în CAPITOLIU

Dealul Capitoliului din Washington D.C. a fost scena unor imagini fără precedent.

Autor: Mihai Voican | Sursa: UNIVERSUL.NET | Publicat: 14.01.2021, 9:20

Dealul Capitoliului din Washington D.C. a fost scena unor imagini fără precedent cu membri ai Gărzii Naționale a SUA odihnindu-se pe holurile Congresului și în celelalte clădiri ale complexului după ce numeroși soldați au fost desfășurați în Washington D.C. pentru a preveni noi atacuri violente precum cel din 6 ianuarie.

 

PNL, îngropat în datorii. Cât au cheltuit la alegerile parlamentare

 

 

Un număr impresionant de trupe a fost desfășurat în Dealul Capitoliului după ce agențiile de informații au avertizat cu privire la posibile atacuri plănuite de susținători înarmați și diferite miliții pro-Trump după cel de săptămâna trecută când Congresul a fost luat cu asalt.

Mobilizarea de trupe are loc în contextul în care Camera Reprezentanților dezbate astăzi punerea sub acuzare pentru a doua oară a președintelui republican Donald Trump pentru rolul său în incitarea violențelor care au zguduit America și provocat moartea a 5 persoane, scrie Hotnews.ro.

 

Război total. Rareș Bogdan e la mijloc. Un război cu structuri de tip mafiot

 

 

Luarea cu asalt a Capitoliului în 6 ianuarie a fost pentru prima dată după 1814 când templul democrației americane a fost ocupat, ultima dată acesta fiind incendiat de soldații britanici în urmă cu două secole.