AcasăExterneIMAGINI INCREDIBILE! Un pistol a fost îndreptat către capul unui președinte!

IMAGINI INCREDIBILE! Un pistol a fost îndreptat către capul unui președinte!

Un bărbat a fost arestat joi în Argentina pentru că a îndreptat o armă spre vicepreşedinta Cristina Kirchner în timp ce aceasta se întorcea la domiciliu, a declarat ministrul argentinian al Securităţii, Anibal Fernandez, relatează AFP, citată de Agerpres.

Mai multe canale de televiziune au difuzat imaginea cu un individ care viza capul Cristinei Kirchner în timp ce aceasta ieşea din maşina care o dusese la domiciliul din cartierul Recoleta, din Buenos Aires.

„Acum situaţia trebuie să fie evaluată de personalul nostru criminalistic pentru a analiza amprentele digitale şi capacitatea şi starea acestei persoane”, a precizat ministrul.

Bărbatul, care nu a tras, s-a apropiat de Cristina Kirchner în mijlocul mulţimii care o aştepta să o salute şi să-i ceară un autograf pentru o carte autobiografică.

Sute de militanţi s-au adunat de săptămâna trecută în faţa casei Cristinei Kirchner, în vârstă de 69 de ani, acuzată de fraudă şi corupţie în atribuirea de contracte publice în fieful ei din Santa Cruz (sud), în timpul celor două mandate prezidenţiale (2007-2015).

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.