AcasăPoliticImagini ȘOCANTE la PNL Iași. Liberalii s-au împins până la sânge

Imagini ȘOCANTE la PNL Iași. Liberalii s-au împins până la sânge

Situație controversată la PNL Iași. Imaginile spun totul. Liberalii s-au îmbrâncit și s-au certat chiar în fața clădirii în care se desfășoară sâmbătă alegerile pentru conducerea filialei PNL Timișoara.

Scandalul ar fi izbucnit după ce mai mulți liberali nu au fost lăsați să intre în sală.

“Zeci de persoane au venit aici unde astăzi au loc alegerile pentru preşedinţia PNL Timişoara. Aceştia au iscat un adevărat scandal, după ce forţele de ordine nu le-a permis accesul, deoarece aceştia nu figurau pe liste. Intrarea la aceste alegeri s-a făcut pe bază de brăţară.

Unul dintre candidaţi nu avea această brăţară care îi permitea acces, motiv pentru care, nu a fost lăsat să intre. De aici, până la o adevărată ambuscadă, nu a fost decât un pas.

Au intervenit polițiștii

În urma îmbrâncelilor a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine. Polițiștii și jandarmii au intervenit, după ce conflictul s-a lăsat cu zgârieturi. Unii s-au lovit, s-au îmbrâncit, au fost chiar şi răniţi, însă situația nu a fost atut de gravă.

În cele din urmă, cu mai multe îmbrânceli, a reuşit să intre Claudia Chira, care a luat şi cuvântul. Cert este că preşedintele PNL Timiş, Alin Nica le-a permis în cele din urmă acestora accesul. Scandalul s-a mutat însă, în sala unde au loc alegerile. Cu greu, poliţiştii au reuşit să îi potolească”, informează Antena 3.

Ultimele Articole