AcasăActualitateIMAGINI uluitoare: coadă URIAȘĂ la Galeria de Artă

IMAGINI uluitoare: coadă URIAȘĂ la Galeria de Artă

Imaginile cu mulţimea de oameni strânsă luni în faţa Galeriei de Arte din centrul Hunedoarei i-au contrariat pe localnici. Zeci de oameni au stat, luni, la coadă în faţa Galeriei de Artă din Hunedoara, iar imaginile cu aglomeraţia din centrul Hunedoarei i-a contrariat pe mulţi dintre cei care au văzut imaginile pe reţelele de socializare.

 

Cum a cheltuit Primăria peste 3,5 milioane de euro din banii bucureștenilor pentru un spital care nu se va mai construi

 

 

Unii au crezut că a fost un miting spontan împotriva restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de Covid 19, aşa cum s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni în faţa Casei de Cultură. De fapt, localnicii au fost chemaţi la repartiţia locurilor, în noile parcări construite şi date în folosinţă în municipiu.

 

Scandal la ședința PNL, provocat de prezența lui Raed Arafat: E o greșeală politică MAJORĂ

 

 

„La sfârşitul anului trecut, Primăria municipiului Hunedoara a finalizat realizarea a 532 de locuri de parcare în oraş, în zona aferentă străzilor Zambilelor şi Privighetorilor. Dat fiind numărul mare de solicitări, în ultima vreme, Primăria a mobilizat angajaţi şi din alte compartimente pentru a sprijini întreaga activitate destinată repartizării locurilor de parcate nou-create. Astăzi (29 martie) a început procedura de înmânare a repartiţiilor pentru locurile de parcare, operaţiune care, pentru fiecare caz în parte, durează maximum 2 – 3 minute. Din nefericire, deşi în parcările din zonele amintite mai sunt încă aproximativ 80 de locuri care nu au fost până acum solicitate spre a fi închiriate, în faţa spaţiului amenajat la „Galeria de Arte”, s-au adunat câteva zeci de hunedoreni. La faţa locului s-au aflat şi poliţişti locali care i-au rugat pe cetăţeni să păstreze distanţa unul de celălalt şi să poarte corect masca de protecţie”, a informat Primăria Hunedoara.

Luni au fost înmânate solicitanţilor 263 de procese verbale de repartizare. Marţi vor fi înmânate alte aproximativ 190 de astfel de documente. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, Primăria municipiului Hunedoara a decis ca aceste operaţiuni să fie derulate la „Galeria de Arte” din două motive: primul – pentru a evita aglomerări şi mai mari la „Sediul nou” din Centrul Vechi al oraşului, unde se prezintă acum, în număr destul de mare, şi cetăţeni care doresc să îşi achite taxele şi impozitele locale ori să îşi rezolve alte chestiuni de ordin administrativ, al doilea – distanţa mai mică pe care locuitorii celor două străzi amintite o au de parcurs până la locul de ridicare a procesului de repartizare.

În total, în municipiul Hunedoara, există acum aproximativ 6.000 de locuri de parcare în regim rezidenţial.

Ultimele Articole