AcasăExterneImaginile morții în Bahmut. Momentul în care un obuz explodează lângă un...

Imaginile morții în Bahmut. Momentul în care un obuz explodează lângă un grup de voluntari care ajutau civilii din Ucraina. VIDEO

Mai multe imagini dramatice cu momentul în care un obuz explodează la doar câțiva metri distanță de un grup de voluntari străini care ajutau la evacuarea civililor din orașul Bahmut, din Ucraina, au fost postate pe rețelele de socializare.

În mod miraculos, nicio persoană nu a fost rănită în urma exploziei obuzului care a căzut chiar în mijlocul unui drum din Bahmut, Ucraina.

Filippo Grandi, Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiaţi a atras atenţia că ţările europene trebuie să se pregătească pentru un posibil nou val de ucraineni care fug de război, în contextul presiunii forţelor ruse în estul Ucrainei. Cifrele ONU arată că peste 8 milioane de ucraineni și-au părăsit țara de la începutul războiului, adică aproape o cincime din populație.

Orașul Bahmut din Ucraina este și acum scena unor lupte extrem de sângeroase pentru ambele tabere. În prezent distrus în mare parte, oraşul cu 70.000 de locuitori înainte de război a devenit epicentrul luptelor din estul Ucrainei, cu tiruri masive de artilerie, înaintări lente şi pierderi ridicate înregistrate de ambele tabere.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.