AcasăMoney&PeopleÎn ce afacere a investit fosta știristă Mona Nicolici și actualul său...

În ce afacere a investit fosta știristă Mona Nicolici și actualul său soț. A divorțat și s-a recăsătorit la secret!

Câți nu-și aduc aminte de Mona Nicolici, știrista emblematică de la începuturile Antena 1. Prezentatoarea s-a retras de aproape15 de ani din televiziune pentru munca într-o importantă companie petrolieră pentru care a implementat multe campanii ample de responsabilitate socială.

Dacă rezultatele activității profesonale sunt cunoscute la nivel național, tot mai puține lucruri s-au știut despre viața sa privată. Vestea că fosta prezentatoare a ”Observatorului” a divorțat de Mihai Nicolici, tatăl copiilor săi, i-a surprins pe mulți, dar mult mai mult vestea că s-a căsătorit cu Cezar Munteanu, cunoscut chef bucătar.

Cei doi fac echipă și acasă dar și în afaceri, căci și-au deschis propriul local, un restaurant boutique, de familie.

În ce afacere a investit fosta știristă Mona Nicolici și actualul său soț

”Am învățat în ultimii 2 ani puterea lui împreună. Și că nu e nevoie de mulți pentru asta. Noi am început în doi. Apoi s-au adunat oameni care iubesc experiența, care au vrut să ne cunoască sau care au avut curajul să încerce altceva. Așa s-a născut „one table concept”. Care adună la o singură masă, bucuria de a fi împreună, plăcerea unui gust rafinat și puterea poveștilor. Adică, experiența”, spune maestrul bucătar care este mai toată ziua în bucătăria restaurantului.

Fostă colegă cu Gabriela Firea și Alessandra Soicescu, Mona Nicolici duce dorul televiziunii și după 15 ani. Recent a revenit în presă, dar nu la televiziune ci la radio cu emisiunea ”Misiunea Verde”, la Europa FM.

Vlăduț a dat  emisiunea ”Neatza” pe munca în bucătăria unui restaurant. 12 ani a stat la Antena 1

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.