În ce culori sunt disponibile noile telefoane Iphone 13

0
29

Iphone 13 vine cu noutăți pentru utilizatori dar și o multitudine de culori din care pot alege. În ce culori sunt disponibile noile telefoane Iphone 13?

În ce culori sunt disponibile noile telefoane Iphone 13

Phone 13 și iPhone 13 mini vor veni în cinci culori noi: roz, albastru, negru, roșu și alb. Afișajele de pe iPhone 13 și iPhone 13 Pro sunt cu 28% mai luminoase, cu 800 de nits de luminozitate.

Totodată, IPhone 13 oferă videoclipuri cinematografice (modul portret), care oferă înregistrări video asemănătoare unui film, care schimbă focalizarea din mers pe diferite subiecte. IPhone 13 mini promite 1,5 ore mai multă durată de viață a bateriei și asta poate ajunge până la 2,5 ore pentru iPhone 13.

IPhone 13 Pro pe de altă parte, este capabil de fotografiere macro cu prim-planuri extreme, iar toate camerele acceptă acum modul Noapte. Un nou sistem de camere TrueDepth este cu 20% mai mic pentru o crestătură micșorată și pe spate există un geam mat texturat. IPhone 13 Pro vine cu o baterie mai mare, deci ar trebui să te aștepți la o durată de viață mai mare. Pro este evaluat cu 1,5 ore mai mult, iar Pro Max cu 2,5 ore mai mult.

Spre deosebire de Iphone 13 mini, IPhone 13 Pro vine în culorile grafit, auriu, aringtiu și albastru Sierra. Modelele non-Pro vin de obicei în mai multe opțiuni de culoare, lucru care s-a întâmplat și în acest an. Albastru Sierra este o culoare nouă în acest an și pare să fie una mai atractivă decât în albastrul prezent la iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.