AcasăGeneralÎn laboratoare sunt esențiale hote microbiologice. Iată de ce

În laboratoare sunt esențiale hote microbiologice. Iată de ce

Pentru ca un laborator să fie perfect funcțional sunt necesare diverse echipamente specializate, aparaturi și accesorii de laborator. Când ne gândim la un laborator, mintea noastră se duce imediat la clinici și spitale, însă mai multe domenii au nevoie de laboratoare, printre care și cele de testare a alimentelor, apei, a anumitor produse și multe altele.

Iată că în foarte multe laboratoare sunt necesare hote microbiologice. Despre ce sunt acestea și cum funcționează veți afla în rândurile ce urmează. Un laborator nu poate fi operațional fără toate obiectele necesare, fiindcă în multe cazuri este vorba despre siguranță și calitate, deci o eroare poate pune în pericol vieți omenești.

Pentru persoanele ce vor să deschidă un astfel de laborator, trebuie să afle de Precisa, care este unul din principalii furnizori din România de astfel de aparaturi, echipamente industriale, consumabile și reactivi pentru laborator. Având un stoc de peste 2000 de produse, Precisa așteaptă clienții nu numai cu diversitate, ci și performanță sporită a echipamentelor, calitate ireproșabilă, îndeplinind standarde cât mai ridicate în acest domeniu. Printre furnizorii externi cu care Precisa colaborează se află branduri de renume, precum Hettich, Funke Gerber, Radwag, Alpina Bio, Nuve, Hanna Instruments și multe altele.

 

Hote microbiologice – ce sunt și cum funcționează

Pe Precisa.ro veți regăsi mai multe tipuri de hote microbiologice. O astfel de hotă protejează produsul testat, utilizatorul, dar și mediul înconjurător de agenți patogeni periculoși pentru oameni și/sau animale. Oferă personalului un spațiu sigur de lucru și în cazul lucrului cu substanțe volatile și radionuclizi. O hotă cu flux laminar clasa II dispune de două filtre HEPA ce au o eficiență de 99.999 % de filtrare a particulelor cu Ø > 0.3 um. Masa de lucru este formată din părți din inox ce sunt autoclavabile. Viteza fluxului de aer este constantă și este ajustabil. Menține mediul de lucru steril. Hota are încorporată lampa UV, panou de control cu microprocesor și afișaj din cristale lichide, lumină albă fluorescentă și multe alte funcții și accesorii.

Hota poate fi folosită în diverse scopuri, în laboratoare de biologie și microbiologie, virusologie, culturi generale, pentru teste de sterilitate, pentru manipulări sterile și chimice, genetică, pentru pregătirea unor probe pentru analize, pentru a prepara medicamente farmaceutice și altele.

 

Ce alte lucruri mai puteți comanda de la Precisa

Printre obiectele indispensabile dintr-un laborator sunt sticlăria, microscoapele, autoclave, echipamente de protecție, frigidere, agitatoare. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile ce pot fi regăsite în gama celor de la Precisa. Pe lângă produse, cei de la Precisa mai oferă:

  • asistență tehnică pentru a pune în funcțiune echipamentele de laborator;
  • ajutor în instruirea personalului cu privire la modul de funcționare al echipamentelor;
  • soluționare rapidă a oricărei probleme de natură funcțională în exploatarea echipamentelor;
  • service gratuit pentru perioada garanției și contra cost după expirarea garanției;
  • consultanță în privința utilizării eficiente a echipamentelor și a modalităților de implementare a noilor tehnologii;
  • în funcție de valoarea produselor comandate aveți parte de transport prin delegat, poștă sau serviciu de curierat rapid.

Descoperiți Precisa.ro și creați un laborator la înalte standarde ale siguranței, calității și eficienței.

 

Contact:

office@precisa.ro

Ultimele Articole