x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(6) "social"

Încă un FALS medic estetician, descoperit în București. Făcea operații

După ce anul trecut sistemul medical a fost zguduit de cazul lui Mateo Politi, acum oamenii legii au mai descoperit încă un estetician fals în Capitală. O femeie și-a deschis cabinet medical și făcea operații estetice.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.12.2020, 15:27

Descoperirea a fost făcută în urma a trei descinderi domiciliare pe care Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, le-a făcut în București și județul Constanța.

 

Ludovic Orban face anunțul zilei despre pensii. Vești bune

 

Potrivit comunicatului, femeia care pretinde că este medic efectuează intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.

 

Atmosferă tensionată și atac la Klaus Iohannis. Președintele a părăsit rapid sala CSM

 

Din datele și probele pe care le-au adunat, oamenii legii au „presupunerea rezonabilă” că autointitulatul medic, fără drept de liberă practică în România, ar fi fost sprijinită de alte persoane să închirieze spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică.

 

Persoanele vor fi conduse la audieri. De asemenea, la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.