AcasăMoney&PeopleÎncep Jocurile Paralimpice. Eduard Novak, primul ministru din istorie care va fi...

Încep Jocurile Paralimpice. Eduard Novak, primul ministru din istorie care va fi și concurent

De marți, 24 august și până pe 5 septembrie, la Tokyo, vor avea loc Jocurile Paralimpice, jocurile olimpice pentru sportivii cu handicap. Competiție la care participă –o premieră mondială- și Eduard Novak, Ministrul Tineretului și Sportului.

Al nostru ministru în funcție, Eduard Novak a câștigat o medalie de aur la Jocurile Paralimpice de la Londra (2012). Sportivul, care a concuirat la cinci ediii ale Jocurilor Paralimpice, s-a antrenat în ultimele luni în Bulgaria, la Plovdiv pentru că țara noastră nu are un velodrom profesional.

Netflix va avea concurență în România. Gigantul Disney+ și nou lansatul SkyShowtime aduc sute de super filme

Încep Jocurile Paralimpice. Eduard Novak, primul ministru din istorie care va participa ca sportiv

Încep Jocurile Paralimpice. Eduard Novak, primul ministru din istorie care va fi și concurent

România va fi reprezentată de șapte sportive, ciclistii Eduard Novak și Moescu Eduard, Alex Bologa (judo), Tucaliu Octavian Vasile (atletism), Eugen Pătru (tir cu arcul) și Simion Bobi (tenis de masa). ”Am încredere că ne putem prezenta la Jocurile Paralimpice din Franţa din 2024 cu un lot mult mai consistent şi poate să aducem noi discipline sportive, badminton, înot, pentru că avem juniori foarte buni acum. Ne pregătim de asemenea să fim bine şi la Jocurile Paralimpice de iarnă din Beijing, din martie, cu snowboard şi schi alpin”, a declarat Ciprian Anton, vicepreşedintele Comitetului Paralimpic Român. Oficialul Comitetului Naţional Paralimpic speră ca trei dintre sportivii români să reuşească să urce pe podium la competiţia din Japonia.

Încep Jocurile Paralimpice fără spectatori din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19 în creștere. JO vor putea fi urmărite în România la Look Sport.

Anna Lesko, fără lenjerie, pe platoul de filmare. Asigură audiența debutului emisiunii ”Splash! Vedete la apă”

 

Ultimele Articole