Începe SAGA Festival 2024: Depistarea drogurilor cu ajutorul câinilor polițiști la cel mai mare eveniment muzical din București

Astăzi începe SAGA Festival 2024, cel mai mare eveniment muzical din București

La Festivalul SAGA, depistarea drogurilor se va face anul acesta și cu ajutorul câinilor special antrenați pentru a găsi substanțe interzise. De asemenea, pentru prevenirea traficului și consumului de droguri, vor acționa echipe de polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog. Festivalul SAGA are loc în perioada 5 – 7 iulie, la Romaero Băneasa, și promite să fie un eveniment de neuitat pentru toți iubitorii de muzică.

Line-up Impresionant: Vedete Internaționale

Headlinerii acestui an includ vedete internaționale precum:

  • Nicki Minaj – Regina rap-ului, cunoscută pentru hituri ca „Super Bass” și „Starships”, care va electriza scena cu prezența ei unică.
  • Rita Ora – Cântăreața pop britanică renumită pentru piese precum „Let You Love Me” și „Anywhere”.
  • Armin Van Buuren – Titanul trance care va aduce energia caracteristică prin seturile lui captivante.
  • Artbat – Duo-ul ucrainean de progressive house, cunoscut pentru sunetele hipnotice.
  • Dennis Lloyd – Artist, producător și multi-instrumentist israelian, cunoscut pentru stilul său unic de indie-pop cu influențe reggae și electronice.
  • Hardwell – Una dintre cele mai mari figuri ale scenei EDM, gata să ofere un spectacol de neuitat.
  • Raye – Vocea din spatele hiturilor „Escapism” și „You Don’t Know Me”, aducând un touch de soul și R&B.

Experiența completă la SAGA Festival 2024

SAGA Festival 2024 promite să fie o experiență completă, combinând muzica din topuri cu un decor spectaculos, chiar pe pista de la Romaero. De la efecte speciale la food trucks și zone de relaxare, festivalul asigură un weekend plin de surprize și momente memorabile.

Acces & bilete SAGA Festival 2024

Chiar dacă festivalul începe astăzi, încă mai ai șansa să te alături distracției! Biletele sunt disponibile la intrare, dar grăbește-te – sunt limitate, iar prețurile vor crește! Asigură-ți intrarea și pregătește-te pentru un weekend de neuitat.

Măsuri de siguranță și depistarea drogurilor:”mai mulți câini special antrenați pentru depistarea substanțelor interzise

Zilnic, efective din cadrul structurilor de Ordine Publică, Investigații Criminale, Rutieră, Investigarea Criminalității Economice, Prevenire, Acțiuni Speciale, Arme și Substanțe Periculoase vor asigura o prezență vizibilă. Vor fi atât în cadrul festivalului cât și în proximitatea acestuia. (…) La eveniment vor fi prezenți mai mulți câini special antrenați pentru depistarea substanțelor interzise. De asemenea, polițiști de combatere a criminalității organizate vor acționa pe toată perioada desfășurării festivalului pentru prevenirea și combaterea traficului și a consumului de droguri”, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei.

Restricții rutiere în zona de nord a Capitalei

Pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului, au fost implementate restricții rutiere în zona de nord a Capitalei. Parcările auto pe Bulevardul Ficusului, segmentul de drum cuprins între Bulevardul Aerogării, până la intrarea în Romaero și pe Bulevardul Aerogării în dreptul pieței, au fost restricționate. De asemenea, traficul rutier pe Bulevardul Ficusului, segmentul de drum cuprins între Bulevardul Aerogării și accesul în incinta Romaero, va fi restricționat până pe data de 8 iulie ora 6:00.

Poliția rutieră recomandă folosirea metroului care nu există în zona de nord

Brigada rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor de circulație, conform reprezentanților Poliției Capitalei. Conducătorii auto sunt sfătuiți să folosească mai puțin autovehiculele personale pentru a evita blocajele din trafic și să opteze pentru mijloacele de transport în comun, în special metroul, care nu există în zona de nord a Capitalei. În cazul în care doresc să vină cu mașina în zona SAGA Festival, șoferii sunt sfătuiți să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să evite deplasarea în zona de desfășurare a evenimentului și să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea și fluidizarea acestuia.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed