AcasăExterneINCREDIBIL! Au stat la concert în bule de plastic

INCREDIBIL! Au stat la concert în bule de plastic

Trupa de rock Flaming Lips a căutat o metodă inedită pentru a putea cânta un concert live, cu public, în timpul pandemiei, aşa că fiecare membru al formaţiei, împreună cu spectatorii, au stat pe timpul show-ului în bule de plastic, scrie CNN.

 

Concertul a avut loc în oraşul lor natal, Oklahoma City, şi a pornit mai mult dintr-o glumă, după ce unul dintre membri a văzut un desen realizat de vocalistul trupei, Wayne Coyne. Concertul a fost transmis live, dar a fost şi folosit pentru filmarea unui videoclip.

 

Un medic EMINENT a fost doborât de COVID!

 

„Am făcut un mic desen, cu trupa Flaming Lips cântând în 2019. Şi eu eram singurul într-o bulă, cu restul oamenilor normali”, a explicat Coyne pentru CNN. „Apoi am făcut un alt desen cu trupa cântând în 2020. Acelaşi scenariu, dar eu sunt într-o bulă, la fel ca toţi ceilalţi”.

 

La vremea aceea, desenul era mai mult un comentariu social decât o discuţie despre virus, pentru că artistul nu îşi imagina că problemele vor dăinui atât de mult.

Politicianul RAFILA a început deja atacurile la ministrul TĂTARU

 

Ideea „bulelor spaţiale” făcea deja parte din repertoriul trupei, aşa că acum conceptul a fost adaptat pentru a include şi publicul. „Începând cu luna mai, dorinţa de a vedea muzică live a crescut tot mai mult. Îmi place cum arată, pentru că poţi să fii cât de entuziasmat vrei, poţi ţipa cât vrei, dar nu poţi infecta pe nimeni de lângă tine”, a mai spus Coyne.

 

 

 

 

Ultimele Articole