Incredibil câte mii de euro cheltuie anual Carla’s Dreams pe machiaj!

Sunt zece ani de când Carla’s Dreams sunt o inedit prezență continuă în preferințele și fruntea clasamentelor muzicale românești. De tot atâția ani misterul identității trupeților –deși a fost elucidat parțial-este păstrat cu eforturi și cheltuială mare.

La emisiuni de televiziune, radio, ceremonii publice și concerte, Carla’s Dreams se străduiesc să-și păstreze identiatea cât mai ascunsă, fapt ce suscită în continuare curiozitatea miilor de fani ce au transformat trupa într-una dintre cele mai cerute și scumpe formații în concerte. Acest efort, în special machiajul lor spectaculos este un serviciu foarte costisitor. Andrei Țăruș, solistul trupei dezvăluie că suma nu este una mică.

”Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro pe an”, a spus solistul celei mai iubire formații în rândul adolescenților români.

Incredibil câte mii de euro dau Carla’s Dreams pe machaj, anual!”Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro ”


Trupă ce a lansat succese precum: ”Sub pielea mea”, ”Imperfect”, ”N-aud”, ”Te rog”,  a vândut zeci de mii de bilete și a atins reale recorduri de vizionări pe YouTube, solistul acesteia dă vești nu tocmai bune fanilor. Țăruș spune că, dacă nu ar fi fost blocajul epidemiologic, ar fi închis istoria Carla’s Dreams.

Dincolo de povestea sa muzicală, Carla’s Dreams înseamnă o formație ce a produs câteva milioane de euro din onorarii la concerte (fiind una dintre cele mai scumpe prezențe scenice din ultimii ani), difuzări și servicii de merchandising.

Cum arată și ce afacere are Pisi, frumoasa ce făcea furori în ”Inima de Țigan”. Actrița Dana Hauer s-a reprofilat profesional

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri