x


 • EUR
  4.6662
  USD
  4.0794
 • 2° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  31 km/h
  Umiditate

  93%
  Presiune

  34270 hPa
string(9) "lifestyle"

Inele de logodnă cu aspect distins, pentru persoana îndrăgită din viața dumneavoastră

După câțiva ani de înțelegere reciprocă și de iubire, majoritatea iubiților doresc să își oficializeze măcar pe jumătate toată dragostea pe care o simt unul față de celălalt. Logodna este răspunsul pentru mulți dintre aceștia, pentru că marchează în mod simbolic uniunea dintre cele două suflete pereche. Tocmai din această cauză, alegerea inelului de logodnă perfect este poate una dintre cele mai greu de luat decizii.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 06.12.2017, 18:23 | Actualizat: 06.12.2017, 18:23

 

În primul rând, inelul trebuie să fie veritabil, numai din materiale de cea mai bună calitate. Toate varietățile de inele de logodna de pe Diamag.ro sunt create conform celor mai înalte standarde de calitate. Toate diamantele care intră în componența inelelor de logodnă vin la pachet cu certificare GIA, care atestă faptul că diamantele sunt veritabile și că prezintă caracteristici individuale dezirabile. De asemenea, aurul folosit în crearea acestora are o puritate crescută, de 18 K. În funcție de preferințe se poate alege varianta clasică, cea a aurului alb, dar și opțiuni ceva mai moderne, precum cel alb sau roz, atât de iubit în rândul tinerilor.

 

Trebuie neapărat să se țină cont de aceste criterii, pentru că un inel de logodnă este o declarație de dragoste dusă la un alt nivel. Tocmai datorită acestui lucru, un inel veritabil va deveni și mai prețios odată cu înaintarea timpului. În schimb, unul de calitate scăzută și cumpărat după ureche, în timp, se va deprecia enorm, atât din punct de vedere sentimental, cât și financiar.

 

Alegerea unui inel perfect ar trebui deci să fie prioritară pentru orice îndrăgostit care dorește să își impresioneze iubita. Prețul ar trebui să fie pe planul secund, iar calitatea și modul în care s-a făcut montura trebuie să primeze. Oricând se pot achiziționa bijuterii care pot să fie mai mici, delicate sau mai mari, mai groase, cu un diamant ceva mai mare, cu diverse forme. Până la urmă, acest lucru rămâne la latitudinea fiecăruia.

 

În ce privește baza inelului, opțiunile pot să fie nelimitate. Se poate alege din ceva mai simplu sau dimpotrivă, o variantă cu un design ceva mai special, completat cu mai multe pietricele care încadrează piesa centrală, diamantul. Prin alegerea acestei variante, inelul nu își va pierde niciodată din strălucire, mai ales la lumina soarelui.

 

De asemenea, în ce privește diamantul, acesta poate avea unele dintre cele mai diferite forme. Totuși, cea mai populară dintre acestea este cea rotundă. Apoi, mai sunt cele ovale, princess (colțuri ascuțite, formă pătrată), sub formă de pară, inimă, smarald, radiant, cushion (seamănă cu o pernuță).

 

Aceste atribute trebuie alese în funcție de personalitatea celei care va primi un asemenea simbol al iubirii veșnice. Și nu îl ultimul rând, pe lângă toate detaliile tehnice aferente, acesta trebuie ales cu inima.

 

Pentru că numai așa, un inel ales de pe diamag.ro va fi primit din toată inima de către respectiva persoană. Numai în acest fel, încântarea va fi cu adevărat prezentă pe fața persoanei care a primit iubirea veșnică în dar.

 

Pentru a face alegerile cele mai bune în ce privește alegerea inelului de nuntă, accesați diamag.ro! Numai acolo  veți putea să vă personalizați inelul mult visat!