AcasăEconomieING Bank: Persoanele care vor să ia un credit ipotecar pot afla...

ING Bank: Persoanele care vor să ia un credit ipotecar pot afla direct, din această săptămână, online, suma exactă pe care o pot împrumuta

”ING Bank implementează un proces simplu şi rapid de a obţine pre-aprobarea financiară în mai puţin de 5 minute pentru un credit ipotecar 100% online, direct din aplicaţia de internet şi mobile banking ING Home’Bank. Persoanele interesate de achiziţia unei locuinţe pot afla pe loc suma maximă pe care o pot împrumuta, fără a se deplasa la un ING Office şi fără alte obligaţii”, anunţă banca.

Disponibilă din această săptămână, noua funcţionalitate oferă posibilitatea stabilirii unui buget maxim înainte de analiza ofertelor existente pe piaţa imobiliară.

Conform unui studiu intern al ING, aşteptările clienţilor, indiferent dacă au mai trecut prin experienta de a lua un credit ipotecar sau nu, sunt ca procesul de aprobare financiară să rezolve în proporţie de 70-80% obţinerea unui credit ipotecar.

„Creditele ipotecare sunt printre puţinele produse bancare care încă nu pot fi digitalizate complet, din păcate. Cu toate acestea, facem toţi paşii pentru a scurta procesul pentru cei care doresc să îşi achiziţioneze o locuinţă, prin credit, prin instrumentele digitale care ne caracterizează strategia şi felul în care dorim să ne deservim clienţii. Conform studiilor noastre interne, clienţii consideră că peste 70% din proces este rezolvat în momentul în care au pre-aprobarea financiară. Acest serviciu unic pe piaţa serviciilor din România facilitează mult procesul achiziţie a unei locuinţe, deoarece iţi permite să afli pe loc, de oriunde te-ai afla, care este suma maximă pe care o poti împrumuta şi te ajută să ştii din start până la ce prag financiar poti începe căutările. Mai mult, ştim cât de valoros este timpul şi cât de solicitant poate fi acest proces. Prin pre-aprobarea digitală, te scutim de timp şi efort, astfel încât să te poţi concentra pe lucrurile care contează pentru tine, nu pe drumurile la bancă”, a declarat Roxana Cristea, Lending Tribe Lead ING Bank România. 

Pre-aprobarea financiară este o etapă importantă în procesul achiziţiei unei locuinţe şi este menită să ofere predictibilitate clienţilor. Cu toate acestea, nu trebuie confundată cu aprobarea finală a creditului ipotecar, care constă în răspunsul băncii şi cu privire la acceptarea imobilul ales ca garanţie pentru creditul ipotecar

 

 

 

Ultimele Articole