AcasăMoney&PeopleInna a primit un bolid de 350.000 de euro. Solista a sărbătorit...

Inna a primit un bolid de 350.000 de euro. Solista a sărbătorit cu prietenii 10 miliarde de vizualizări ale pieselor sale

Inna a sărbătorit aseară un record lăudabil, unic pentru un artist român. Solista al cărei melodii au făcut înconjurul lumii în ultimii 13 ani, rămâne un artist de recunoaștere internațională. Drept dovadă că în topul vedetelor mondiale cu cele mai multe clipuri ce depășesc un milion de vizualizări.
Per total, filmulețele și streamurile sale au trecut de 10 miliarde de vizualizări. Pe numele său Elena Alexandra Apostoleanu, solista (35 de ani) nu va uita niciodată petrecerea de aseară, mai ales că a primit în custodie un Ferari F8 Spyder roșu, un supercar ce costă circa 350.000 de euro. Organizatorii petrecerii, reprezentanții casei de discuri ai artistei au asigurat-o astfel că, și pe viitor va fi pe cai mari și mulți. Căci nu mai puțin de 700 cai putere are nou InnaMobil sub capotă și atinge 100/h în circa 3 secunde.

O mai țineți minte pe Andrada Precup, solista nevăzătoare de la X-Factor? Ce a făcut cu cei 50.000 de euro câștigați

Inna a primit un bolid de 350.000 de euro. Solista a sărbătorit cu prietenii 10 miliarde de vizualizări ale pieselor sale
Printre cei care au venit să o felicite pe solista în cursa sa către vârful clasamentelor muzicale s-au numărat cei de la Global Records, casa sa de discuri, la care este și acționară. Cu 7 milioane de subscriberi pe YouTube, Inna se află în topul marilor artiști cu multe videoclipuri precum Rihanna, Kate Perry și Ariana Grande.
”Lucrurile s-au întâmplat și eu tot mă simt aceeași fată, Alexandra, care a venit de la Neptun la Constanța și, mai apoi, la București, să-mi îndeplinesc visul. Eu visam în trecut că voi ajunge aici, doar că nu toate visele devin realitate. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și am muncit foarte mult să ajung aici. Am trecut prin rele și prin bune și sunt aici”, a spus Inna.
 

Lupu Rednic a făcut praf SUV-ul său de 70.000 de euro. Bolidul s-a oprit într-un stâlp de iluminat din Herăstrău

Ultimele Articole