Innova a finalizat achiziţia PayPoint şi Payzone, tranzacţie de 48 milioane lire sterline

0
11
Innova a finalizat achiziţia PayPoint şi Payzone, tranzacţie de 48 milioane lire sterline

” După aproape şase luni de la anunţarea semnării tranzacţiei dintre Innova Capital (cumpărător) şi PayPoint PLC, procesul de achiziţie a PayPoint Services SRL şi Payzone SA a fost finalizat cu succes. Echipa RTPR a oferit asistenţă complexă pentru Innova Capital, în toate aspectele legate de M&A, concurenţă şi finanţarea tranzacţiei, în valoare de aproximativ 48 de milioane lire sterline, inclusiv refinanţarea datoriei existente a beneficiarului”, au anunţat marţi companiile.

Băncile care au acordat finanţarea către cumpărător au fost Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi UniCredit Bank, cu UniCredit Bank, în calitate de agent şi agent de garanţie.

Pentru acest mandat RTPR a implicat o echipă de avocaţi multidisciplinară pentru cele trei fluxuri de lucru ale proiectului. Din echipa de M&A care s-a ocupat de finalizarea tranzacţiei au făcut parte Alina Stăvaru (partner), Codrina Simionescu şi Petru Ursache (asociaţi). Echipa de finanţare a fost compusă din Alexandru Retevoescu (partner), Andreea Burtoiu (counsel), Lia Ilie (associate) şi Iustina Nastasă (junior associate). Suportul pe partea de concurenţă a fost asigurat de către Valentin Berea (Partner) şi Roxana Ionescu (Counsel).

 „Finanţarea a jucat un rol important în finalizarea cu succes a acestei tranzacţii, ne bucurăm că am identificat cele mai potrivite soluţii”, a spus avocatul Andreea Burtoiu.