x


  • EUR
    4.8026
    USD
    4.4462
string(7) "politic"

”Interesul național” se agață de PSD! S-a întors OPREA

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat ca partidul pe care-l conduce vrea sa participe intr-o alianta la locale.

Author: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 15.02.2020, 9:39

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, la Iasi, ca partidul pe care-l conduce vrea sa participe intr-o alianta la locale, alaturi de PSD si Pro Romania, insa, daca nu va fi posibil, UNPR va avea candidati proprii peste tot in tara.

 

“Suntem pregatiti sa mergem singuri, dar ar fi bine ca stanga sa mearga impreuna, adica noi, PSD si Pro Romania. Sunt discutii cu aceste partide, dar asteptam o cristalizare in cadrul PSD, la congresul lor. Putem maximiza scorul stangii daca mergem intr-o alianta”, a afirmat Gabriel Oprea.

 

Liderul UNPR a mai spus ca, daca partidul sau va merge separat la alegerile din acest an, atunci va prezenta liste peste tot in tara.

 

“Este nevoie de oameni seriosi, de onoare, astfel incat sa ne putem bate. Credem in unitate nationala si in interes national, iar patriotismul pro-european si pro-NATO este necesar”, a mai spus Gabriel Oprea.

 

Liderul UNPR s-a intalnit la Iasi cu liderii filialelor partidului din Suceava, Bacau, Botosani, Vaslui si Iasi, insa nu au fost stabiliti deocamdata candidatii UNPR la primariile resedinta de judet din regiunea nord-est.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM