AcasăEconomieInvestiţie de peste 10 milioane de lei pentru reabilitarea, extinderea şi modernizarea...

Investiţie de peste 10 milioane de lei pentru reabilitarea, extinderea şi modernizarea instalaţiilor electrice, de ventilare şi tratare a aerului de la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj

” Consiliul Judeţean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul privind achiziţionarea serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru reabilitarea, extinderea şi modernizarea instalaţiilor electrice, de ventilare şi tratare a aerului şi de fluide medicale la Spitalul Clinic de Recuperare. Totodată, se intenţionează amenajarea unor sisteme de detectare, semnalizare şi alarmare la incendiu, precum şi în cazul depăşirii concentraţiei maxime de oxigen în cadrul instituţiei sanitare aflate în subordinea forului administrativ judeţean”, anunţă vineri instituîia.

„Suntem preocupaţi de calitatea infrastructurii medicale şi a serviciilor oferite de spitalele noastre. Ne dorim ca prin intermediul acestei investiţii să contribuim şi mai mult la protejarea vieţii şi a sănătăţii pacienţilor, precum şi la asigurarea climatului optim de funcţionare a unităţii medicale”, a declarat poreşedintele CJ, Alin Tişe.

În valoare estimată de 10.926.673 de lei, lucrările vor avea loc în cadrul proiectului cu finanţare europeană câştigat de Consiliul Judeţean şi care vizează „Creşterea siguranţei pacienţilor spitalelor din municipiul Cluj-Napoca ce utilizează fluide medicale”.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 18 iulie a. ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preţ”.

 

Ultimele Articole