AcasăEconomieInvestiţie de peste 9 milioane de euro într-un nou hotel din reţeaua...

Investiţie de peste 9 milioane de euro într-un nou hotel din reţeaua IBIS la Sibiu

„Gradul de ocupare mediu ţintit până la sfârşitul anului 2009 este de 53%, la un nivel de venituri proprii de 3 milioane de lei”, a declarat Andreea Gheorghiu, directorul hotelului. IBIS Hotel a avut în luna august un grad mediu de ocupare de 21%, cu un vârf de 60%.

Ibis Sibiu are 195 de camere, dintre care 11 apartamente şi 4 camere pentru persoane cu handicap locomotor şi este cotat la un nivel de trei stele. Preţul de lansare este de 59 de euro pe cameră single sau dublă şi de 79 de euro pentru un apartament pe noapte. Centrul de conferințe are o capacitate maximă de 600 de persoane şi este operat de Continental Forum Sibiu.

“Grupul Accor în parteneriat cu Continental Hotels are în vedere deschiderea a încă 6 hoteluri IBIS în România până în 2012, următoarea lansare având loc în Timişoara, anul viitor” a spus Radu Enache, preşedintele Continental Hotels.

Brandul IBIS, marcă a grupului Accor, este prezent în 90 de ţări, hotelul din Sibiu fiind al 859-lea

“Dorim să deschidem 1100 de locaţii IBIS până în 2013” a anunţat Andre Continiaux, Directorul General Accor pentru Europa Centrală şi de Est. Accor deţine mărcile Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, Suitehotel, Ibis, Etap Hotel, Formule 1 şi Motel 6, însumând 4000 de hoteluri în lume.

Ultimele Articole