x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(7) "politic"

Iohannis: Această guvernare TOXICĂ, pesedistă, vrea să ne ducă în timp ÎNAPOI!

Klaus Iohannis a vorbit la Casa de Cultură de la Ploieşti, unde şi-a lansat cea mai nouă carte.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.05.2019, 5:33

Klaus Iohannis spune că ţara noastră a fost “extrem de aproape” de a scăpa de MCV şi de a intra în spaţiul Schengen. Însă, europenii s-au răzgândit din cauza guvernării PSD, o guvernare toxică pentru ţara noastră, susţine preşedintele.

 

„Am avut multe discuţii cu lideri europeni. Şi despre Schengen, şi despre MCV şi am fost foarte aproape să rezolvăm aceste două probleme, extrem de aproape, dar ce să vezi! Am avut din ianuarie 2017 o guvernare care, în loc să consolideze instituţiile statului, s-a apucat să distrugă instituţiile, să îndoaie legile justiţiei pentru ei, nu pentru România şi atunci foarte mulţi au început iar să aibă îndoieli.

 

Nimeni din UE nu are îndoieli în ce priveşte voinţa poporului român. Problema este Guvernul, această guvernare toxică, pesedistă, eşuată care vrea să ne ducă în timp înapoi în loc să ne ducă înainte.

 

De-asta nu suntem în Schengen şi de asta MCV nu se va ridica prea curând. Umblă ei şi povestesc că europenii nu ne vor. Fals. Singurii vinovaţii sunt pesediştii. E păcat. Şi, cum scrie chiar pe panoul lor – România merită mai mult decât PSD”, a spus preşedintele.