x


 • EUR
  4.8393
  USD
  4.2695
string(7) "politic"

IOHANNIS, către polițiști și jandarmi: ”Dați-i afară!”

Klaus Iohannis le-a cerul lucrătorilor din MAI să se reabiliteze în ochii românilor.

Author: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 05.11.2019, 12:47

Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat, marți, pe angajații Ministerului de Interne să se reabiliteze în ochii românilor și să elimine incompetenții și pilele care au ajuns în diferite structuri de comandă. Iohannis a spus că Poliția, Jandarmeria, mai nou Departamentul pentru Situații de Urgență au fost sub un atac public constant, pentru că angajații au tolerat sau au fost obligați să tolereze înșurubarea unor persoane în poziții în care nu aveau ce căuta.

Președintele a făcut aceste declarații la preluarea mandatului de către noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela.

 

Declarațiile lui Klaus Iohannis:

 • Astăzi vă cer o schimbare de paradigmă. În centrul tuturor preocupărilor dvs trebuie să fie siguranța cetățeanului român. E o sarcină extrem de dificilă, mai ales o perioadă tulbure pentru acest minister de maximă importanță.
 • S-a terminat aseară guvernarea pesedistă eșuată și iresponsabilă. Diletanți pesediști și oameni care au văzut doar interesul porpriu și al găștii de partid au vrut să pună mâna pe marile sisteme din România și dvs. ați fost o țintă predilectă pentru pesediști.
 • Acele 3 guverne eșuate au încercat constant să-și înșurubeze prietenii, neamurile, în cele mai importante poziții din stat.
 • Poliția, Jandarmeria, mai nou Departamentul pentru Situații de Urgență au fost sub un atac public constant, pentru că ați tolerat sau ați fost obligați să tolerați înșurubarea unor persoane în poziții în care nu aveau ce căuta.
 • S-au folosit metode din cele mai perfide pentru a vă pune pe unii împotriva celorlalți.
 • Domnule ministru, aveți în structurile ministerului și în instituțiile din subordine mii și mii de adevărați profesioniști. Dați-le o șansă. Dați o șansă Poliției, Jandarmeriei, Pompierilor să-și recapete demnitatea în fața românilor, să arate că avem profesioniști. Reabilitați-vă în ochii românilor și asigurați siguranța cetățeanului! Eliminați incompetenții, pilele care au ajuns în diferite structuri de comandă!