x


  • EUR
    4.8341
    USD
    4.0976
string(7) "politic"

IOHANNIS: ”Dragi români, vă aştept la referendum!”

Președintele Klaus Iohannis a transmis joi, la ora 19.00, un mesaj public de la palatul Cotroceni. El i-a chemat pe români la vot pe 26 mai și a spus că el va vota cu DA la ambele întrebări de la referendum.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ROMÂNIATV.NET | Publicat: 26.04.2019, 1:04

laus Iohannis îi cheamă pe români la referendum pe 26 mai, spunând că el va vota DA la ambele întrebări.

Președintele afirmă că referendumul va arăta ce cred românii despre PSD și guvernarea PSD, care, în opinia președintelui, nu guvernează pentru țară, ci dau legi pentru ei.

Mesajul președintelui, transcris de Administrația Prezidențială:

„Bună seara! Dragi români, avem referendum pe 26 mai. Am semnat astăzi decretul și am convocat acest referendum împreună cu alegerile europarlamentare. Vă aștept la vot, la referendum și la europarlamentare!

La referendum avem două întrebări.

Prima întrebare – sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? DA! Eu sunt de acord și sper și în acordul vostru, fiindcă ne dorim o societate curată, o societate performantă în secolul XXI, o societate europeană pentru România.

A doua întrebare – sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? DA! Ne dorim o guvernare pentru români, o guvernare performantă, o guvernare europeană.

Avem alegeri pentru Europa, avem un referendum pentru Europa, dar avem mult mai mult. Acest referendum este mai important astăzi decât oricând.

După doi ani și jumătate de abuzuri și excese, românii au șansa de a da un răspuns clar actualei guvernări. Au șansa de a vota și de a transmite ce cred despre PSD și despre ofensiva pesedistă împotriva justiției.

Pesediștii au votat Codurile. Au votat Codurile penale fără să țină cont de nimeni! Își dau legi ca să poată fura mai departe în liniște!

Ei nu se mai tem de nimeni. Eu cred că trebuie să se teamă de votul românilor din 26 mai!

 

Articolul integral pe ROMÂNIATV.NET