x


  • EUR
    4.8321
    USD
    4.1089
string(7) "politic"

Iohannis: Niciodată românii nu au votat atât de mulţi şi atât de clar împotriva PSD

Klaus Iohannis a avut prima reacție după anunțul rezultatelor exitpoll.

Autor: Mihai Voican | Sursa: NEWS.RO | Publicat: 10.11.2019, 21:16

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică seară, după anunţarea recultatelor exit-poll-urilor, care îl situează pe primul loc, la mare distanţă de contracandidaţii săi, la alegerile prezidenţiale, că niciodată românii nu au votat atât de mulţi şi atât de clar împotriva PSD.

 

”Rezultatele oficiale vor veni mâine, însă datele de exit-poll arată deja că milioane de români din ţară, din diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală şi pentru a continua procesul important de schimbare în bine din România. Am crezut mereu în români şi în implicarea lor, iar participarea kor din aceste zile este o mare bucurie pentru democraţia din România.

 

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat încredera lor, în primul rând liberalilor, dar şi tuturor votanţilor de dreapta şi celor care nu cred într-un partid anume dar îşi doresc ce ne dorim şi noi, o Românie normală. Lupta noastră comună nu ţine de o etichetă de partid, lupta noastră este pentru îndepărea totală a PSD-ului de la putere pentru ca PSD să nu mai ţină România priezoenireă şi captirvă în trecut”, a declarat preşedintele.