x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(7) "general"

Iohannis, reacție fără precedent: Rămâi TRĂSNIT!

Președintele a criticat activitatea unor primari.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.06.2019, 11:52

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că țara are nevoie de infrastructură, aceasta presupunând inclusiv transportul public, și a criticat activitatea unor primari, spunând că ei pot fi “sancționați” la vot.

 

“Vedeți cei care locuiți în București sau în jur că deja o navetă de câțiva km devine un calvar pentru că infrastructura nu face față. Dacă vorbim de infrastructură, nu trebuie să ne gândim doar la autostrăzi, dar e transportul rutier, pe cale ferată, cel public, total deficitar”, a declarat Klaus Iohannis, în cadrul ședinței Coaliției pentru Dezvoltarea României.

 

“Dacă ne uităm la preocupările guvernanților și edililor, rămâi trăsnit. Se ocupă de cu totul altceva decât e nevoie pentru a face România mai funcțională. Această decorelare între nevoia românilor și mediul de afaceri si preocupărie politicienilor trebuie corectată. Această corecție se numește alegeri”, a mai spus șeful statului.

 

Șeful statului a declarat că ar fi nevoie de un pact pe infrastructură, deși nu încurajează semnarea de pacturi doar pentru ca ele să fie făcute. “După pactul semnat pe apărarea, în politică s-a ajuns la pactomanie.Prea multe înțelegeri au fost proforme. Doar că în practică mai urma ceva…implementarea, care nu s-a făcut. Să nu mai menționăm situațiile în care ați semnat diferite înțelegeri care ulterior au fost ignorate”.