x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(16) "instant-articles"

ION ȚIRIAC, foarte aproape să primească o funcție în România

Ion Țiriac ar putea fi noul șef al tenisului românesc.

Author: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 20.05.2019, 17:45

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat, luni, ca nu va mai candida pentru un nou mandat daca fostul tenisman, in prezent om de afaceri, Ion Tiriac, isi va mentine intentia de a candida la alegerile pentru presedintia FRT care ar trebui sa se desfasoare in aceasta vara.

 

“Indiferent de problemele care sunt si de cei care saboteaza, boicoteaza si pun piedici actualei conduceri, activitatea federatiei merge mai departe ca si pana acum. Eu voi decide in zilele urmatoare daca voi candida la urmatoarele alegeri. Dar daca domnul Tiriac isi mentine intentia de a candida si de a deveni presedintele Federatiei Romane de Tenis, atunci cu siguranta eu nu voi mai candida”, a spus Cosac.

 

“Venirea domnului Tiriac la conducerea federatiei ar insemna in primul rand o extrem de importanta lovitura de imagine. Cred ca orice federatie sau for sportiv si-ar dori sa aiba in frunte unul dintre cei mai mari manageri sportivi ai acestei planete. Cu siguranta dupa venirea dansului nivelul sponsorizarilor va creste, iar actiunile federatiei vor fi la un cu totul alt nivel. Intreaga societate are nevoie de un manager ca Ion Tiriac, nu numai tenisul romanesc”, a adaugat actualul presedinte.

 

Intrebat daca va ramane totusi in echipa lui Ion Tiriac, George Cosac a raspuns: “Ramane la aprecierea celor care vor vota si a domnului Tiriac daca voi face parte din noua echipa. Cu siguranta sunt cateva proiecte importante care trebuie duse mai departe, iar primul este sala cu 6 terenuri, hotel de 40 de camere, cantina si centru de recuperare, iar al doilea este Baza Doherty. Amandoua proiectele au intrat de altfel in linie dreapta”.

 

Adunarea Generala Extraordinara a Federatiei Romane de Tenis din 12 aprilie, in cadrul careia trebuiau luate decizii pentru deblocarea situatiei juridice a institutiei, nu a avut loc din lipsa de cvorum (prezenti doar 32 de membri asociati), aceasta urmand sa fie reprogramata in perioada urmatoare.

Articolul integral pe ZIARE.COM