AcasăMoney&PeoplePe lângă cântecele grecești, Ionuț Galani aduce și confortul elen la malul...

Pe lângă cântecele grecești, Ionuț Galani aduce și confortul elen la malul mării. Solistul construiește un mini sat turistic: ”Nu sunt dezvoltator imobiliar ci un om căruia îi place tot ceea ce este simplu”

Prin cântecele sale, Ionuț Galani aduce Grecia mai aproape de români. Mai nou, cel mai cunoscut solist de muzică elenă de la noi și-a propus să aducă și confortul satelor din țara de unde își trage rădăcinile familia sa, investind într-un proiect de suflet.

 Solistul constanțean a început construcția unui minicomplex de căsuțe de agrement aproape de litoralul localității 23 August  intitulat după numele său, ELLINIKO HORIO GALANI (Satul Grecesc Galani).

Prima etapă a complexului, care a debutat cu patru case ridicate din lemn, material răcoros, care să nu ofere senzația de aer sufocant vara, într-un spațiu deloc aglomerat și plin de verdeață, este aproape de finalizare. Casele oferă maximum de confort, spațiu, aer condiționat, televiziune digital, bucătării utilate, terasă și curte.

Pe lângă cântece grecești, Ionuț Galani aduce și confortul elen. Construiește la mare un mini sat turistic! Nu sunt si nu am fost niciodată un antreprenor sau dezvoltator imobiliar

”Este un proiect simpluț dar mareț în sufletul meu, de care mă ocup personal. Sincer nu este usor la câte impedimente apar dar merg înainte și sper să fac din acest mic vis un proiect de care să se bucure mulți! Nu sunt si nu am fost niciodată un antreprenor sau dezvoltator imobiliar, după cum au vorbit tot felul de oameni cârcotasi, sunt doar un om căruia îi place tot ceea ce este simplu, natural și frumos!”, ne spune artistul ce a devenit, ca și repertoriul grecesc, familiar și la modă la petrecerile cu ștaif de la noi.

”Interpretez cu mare patos si drag muzica grecească! Am legat totul de acest vis si har pe care Dumnezeu mi l-a lăsat. Nu vreau să mă îmbogătesc, vreau doar sa las ceva frumos pe acest pământ”, adaugă artistul, cel ce i-a fost bun prieten și sprijin genialului Jean Constantin, și  ai cărui bunici, ca și ai maestrului filmului românesc, au fost greci.

Crescut în tradițiile și obiceiurile grecești, Ionuț Galani este unul din soliștii care umple cele mai importante săli ale Bucureștiului la concertele sale.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.