AcasăEconomieIonuţ Stroe, despre Bogdan Chiriţoiu: Activitatea sa a fost apreciată şi susţinută...

Ionuţ Stroe, despre Bogdan Chiriţoiu: Activitatea sa a fost apreciată şi susţinută de foarte multe guverne, Guvernul Dăncilă, Guvernul Ponta / Mă deranjează puţin defazajul între acţiunea Consiliului Concurenţei şi situaţiile care se petrec

Ionuţ Stroe a afirmat că ”dacă există în momentul de faţă nemulţumiri vis-a-vis de activitatea acestei instituţii, Consiliul Concurenţei, ea se află sub control parlamentar.

”Poţi să inviţi şi să soliciţi lămuriri. Pe mine, unul, mă deranjează puţin defazajul între acţiunea Consiliului Concurenţei şi situaţiile care se petrec, adică rapoartele Consiliului Concurenţei de foarte multe ori devin inadecvate situaţiior controlate. Este o opinie personală, se lucrează foarte mult la aceste rapoarte şi vin în situaţii în care practic efectul sau situaţia a trecut, a fost parcursă şi practic nu au valoarea pe care au avut-o dacă, în momentul unor practici, ar fi venit cu ele”, a spus Ionuţ Stroe.

Reprezentantul PNL a arătat că preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu este în această funcţie de foarte mult timp, nu de ieri, de astăzi.

”De altfel, activitatea sa a fost apreciată şi susţinută de foarte multe guverne, inclusiv de guverne PSD, Guvernul Dăncilă, Guvernul Ponta (..) Mai degrabă m-aş referi la funcţionarii instituţiei, în ansamblul său, decât să spun de Chiriţoiu după ani şi ani, e vinovat că se află acolo. Haideţi să avem o evaluare şi apoi să venim cu concluziile”, a mai spus Stroe. 

Liderul PSD Marcel Ciolacu afirma, recent, la Parlament, că din punctul său de vedere, în acest moment Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba, referitor la creşterile de preţuri din ultima perioadă, în special la carburanţi.

El a dat de înţeles că ar putea exista o decizie în privinţa Consiliului Concurenţei, prin Parlament.

 

Ultimele Articole