AcasăGeneralÎPS Teodosie amenință cu judecata în scandalul sexual în care este implicat...

ÎPS Teodosie amenință cu judecata în scandalul sexual în care este implicat și deputatul ex-PSD, Aurel Bălășoiu

Avocatul arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, amenință că va da în judecată persoanele care ”se prezintă în spațiul public a fi <deținătoare de imagini> și <probe> cu privire la persoană ÎPS Teodosie”, anunță avocatul Adrian Cuculis.

”În urmă apariției în spațiul public a unor informații care fac trimitere către ÎPS Teodosie, facem precizarea că urmează că în zilele ce succed, persoană ce se prezintă în spațiul public a fi <deținătoare de imagini> și <probe> cu privire la persoană ÎPS Teodosie, să fie identificată prin interogarea și atașarea la dosarul civil ce-l vom deschide, a dosarului penal instrumentat de către P.G, urmând a fi trasă la răspundere civilă pentru propagarea de informații cu caracter vădit mincinos, dar și dacă va fi cazul, sesizarea parchetului cu privire la fapta de denunțare calomnioasă.

Facem precizarea că în acest punct, în demersul judiciar, va fi angrenată Arhiepiscopia Tomisului și IPS Teodosie, pentru combaterea afirmațiilor mincinoase și voit denigratoare asupra Arhiepiscopiei Tomisului, dar și asupra ÎPS Teodosie. Acesta califică afirmațiile făcute de către “denunțătorul” de la Parchetul General că având o direcție țintită în scopul discreditării sale personale (ÎPS Teodosie) și un afront adus Bisericii”, precizează avocatul.

Arhiepiscopia Tomisului a dezmințit de asemenea acuzațiile aduse lui ÎPS Teodosie în acest scandal.

Înaltul prelat este acuzat de un fost călugăr, Cristi Călin, că i l-a prezentat deputatului Bălășoiu pe presupusul minor cu care ar apărea în imaginile publicate recent și care au declanșat scandalul sexual în urma căruia deputatul a fost exclus din PSD.

Un scandal sexual a izbucnit sâmbătă seară, când au apărut imagini cu un tânăr gol cu care deputatul ar fi întreținut relații sexuale, iar informațiile inițiale sugerau că tânărul este minor. Surse din cadrul poliției spun însă că tânărul are 22 de ani și ”nu există nicio anchetă pentru că nu există vreo plângere”.

Un fost călugăr, Cristi Călin, a declarat, citat că ÎPS Teodosie i l-a prezentat deputatului pe presupusul minor și a vrut astfel să îl pedepsească pe Bălășoiu pentru că ar fi avut o relație cu un șofer de-al prelatului.

”… cel care l-o introdus pe gât deputatului este Înaltpreasfințitul Teodosie, de la Constanța. Între deputat și unul dintre șoferii lui Teodosie (…) ar fi existat ceva și atunci Teodosie s-a supărat așa de tare că i l-a băgat pe acest tânăr cu care apare în acele poze deputatul, dar vă pot confirma inclusiv cu poza de pe buletinului lui, că o am, că nu este minor, are 22 de ani”, este declarația lui Cristi Călin.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.