x


  • EUR
    4.8590
    USD
    4.1269
string(10) "publicfeed"

Irina Rimes spune adio cumințeniei! Ingenua solistă s-a hotărât să arate ce ascunde sub maiou

A promovat o imagine inocentă pe piața muzicală însă se pare că n-a fost de ajuns! Acerba concurență a celor mai ”aspectuoase” colege de breaslă au determinat-o pe Irina Rimes să lupte cu tot ce are. Vedeta își face debutul în galeria vedetelor ce se vând cât mai sexy.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.08.2020, 16:03

La 1,49 m înălțime, dar cu o vârstă responsabilă, Rimes își promovează noul album muzical printr-o goliciune greu de închipuit pentru fanii săi, care nu credeau vreodată că o vor ”gusta” și așa. Însă concurența neloială a determinat-o să facă o schimbare de imagine.

Albumul “Pastila” are o însemnătate aparte pentru Irina, reprezintă o nouă etapă în cariera sa și totodată o surpriză.

Timid, Rimeș (28 de ani) spune adio imagini ingenue și începe a se prezenta nu doar prin noile sale piese și și cu nurii la vedere, prin haine. Și, premieră pentru imaginea sa de fată cuminte, fosta jurată de la ”Românii au talent” pozează cu vedere la bikini.

“Nu mă întrebați nimic, doar ascultați. Eu fac muzică, nu știu să o comentez. Dacă vă întrebați de ce Pastila, pentru că așa am considerat potrivit. Pastila… punct. Fără simbolisme. Poate că în mintea mea albumul se asociază cu o pastilă… Există ceva bolnav în pastilă, dar există și vindecare. Dacă faci abuz, poți să mori, dar dacă o iei când trebuie și pentru ce trebuie, te vindecă”, justifică Irina Rimes titlul noului album, disc ce vine la pachet cu un nou și curajos pictorial în care a pozat goală, cu bustul acoperit de titlul viitorului CD