AcasăGeneralIrina Tănase nu l-a uitat pe Dragnea. Nou mesaj de dragoste

Irina Tănase nu l-a uitat pe Dragnea. Nou mesaj de dragoste

Irina Tănase nu a trecut peste despărțirea de Liviu Dragnea. Aceasta spune că așteaptă încă o discuție lămuritoare cu fostul ei partener de viață despre care spune că a fost indus în eroare de miciuni.

Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus Irina Tănase, pentru cancan.ro.

„Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică, a mai spus Irina Tănase, conform Realitatea.

Ultimele Articole