AcasăGeneralÎți poți redobândi părul cu ajutorul clinicii Dr. Felix Hair Implant!

Îți poți redobândi părul cu ajutorul clinicii Dr. Felix Hair Implant!

Părul este o parte importantă a aspectului fizic. Multe persoane îl pierd din cauza unor condiții precum alopecia, alți factori genetici, probleme ale metabolismului, traumatisme sau arsuri. În special femeile suferă mai mult atunci când își pierd părul, fiindcă pentru ele este o caracteristică a feminității lor.

Din păcate, uneori nu poate fi stopată căderea părului, iar oamenii ajung să sufere de depresie, să se izoleze, să-și piardă viața socială. Adesea recurg la metode de a masca lipsa podoabei capilare, însă nu sunt dintre cele mai eficiente. Există totuși o soluție permanentă a acestei probleme și anume un implant de păr, realizat în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant. Iată mai jos care sunt beneficiile implantului de păr.

 

Beneficii ale implantului de păr

  • Este o investiție unică fiindcă rezultatul obținut este permanent. Spre deosebire de alte tehnici, implantul de păr prin tehnica Q-FUE efectuat de medicii ultraspecializați în acest domeniu de la clinica Dr. Felix este minim invazivă și nu trebuie să revii la clinică pentru altă intervenție.
  • Tehnica Q-FUE înseamnă extragerea firelor din diferite zone ale scalpului și implantarea fiecăruia manual, cu extra minuțiozitate și precizie, în unghiuri diferite, astfel încât părul ce crește va avea un aspect perfect natural, de o densitate maximă.
  • Pacientul nu simte durere, nu are parte de sângerări și cicatrici. Imediat după intervenție poate reveni la viața sa normală.
  • Intervenția este efectuată sub anestezic local. Pacientul primește îngrijiri de specialitate pre, intra și post operator. Doctorii utilizează numai instrumente speciale patentate și protocoale complexe.
  • Părul obținut în urma intervenției poate fi stilizat și tuns precum părul normal. Nu este necesar să folosești produse speciale.

În cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant se efectuează chiar și implanturi de sprâncene, barbă și mustață, iar cu o consultație online poți afla și cat costa un implant de par.

 

Implantul de sprâncene

Dacă ți-ai deteriorat sprâncenele pensându-le excesiv de-a lungul anilor, ai suferit de oarecare traumatisme sau pur și simplu din cauza materialului genetic ai anumite goluri sau te-ai născut cu sprâncene subțiri, atunci la această clinică găsești soluția. Sprâncenele au un rol foarte important în simetria feței, dau expresivitate, iar o formă incorectă poate distorsiona trăsăturile faciale.

Implantul de sprâncene este unul dintre cele mai grele intervenții de acest gen din punct de vedere estetic și trebuie efectuat doar de un chirurg plastician calificat și cu experiență. Intervenția durează 3-4 ore, este nedureroasă și nu există urme sau cicatrici. Doar la câteva zile după intervenție zona sprâncenelor va fi ușor sensibilă. Fiindcă implantul se realizează cu foliculi de păr de pe cap, sprâncenele trebuie tunse în mod regulat. După 6 luni se vor obține sprâncene cu aspect perfect natural, între timp noile fire dobândind același comportament și direcție de creștere precum firele preexistente.

Testimonialele pacienților de pe site vorbesc de la sine, iar printre aceștia se află chiar și Dorian Popa și Cătălin Botezatu. Dacă îți dorești o astfel de transformare, la clinica Dr. Felix știi sigur că găsești o echipă profesionistă care să te ajute să-ți recâștigi încrederea în tine.

Contact: 0720254368

 

 

Ultimele Articole