AcasăMoney&PeopleIuliana Beregoi duce recompensele financiare în lumea copiilor! Preferata micuțelor românce oferă...

Iuliana Beregoi duce recompensele financiare în lumea copiilor! Preferata micuțelor românce oferă 1000 de euro cash unei spectatoare

Iuliana Beregoi, duce recompensele financiare în lumea copiilor!

O inițiativă care nu este privită chiar bine de părinții ai căror copii o admiră pe solista, pentru spectacolul pe care acesta îl va avea la Sala Palatului, vedeta promite 1000 de euro cash unui spectator al cărui bilet va fi ales la o tombolă.

Asta în condițiile în care marea majoritate a celor ce vor dori să o vadă pe scenă, așa cum s-a întâmplat la spectacolele anterioare, sunt copii și adolescenți, în mod special fetițe. Artistă ale cărei începuturi amintesc de Justin Bieber (starul canadian s-a afirmat tot pe YouTube), Iuliana Beregoi are în spate o adevărată fabrică de produs bani.

Iuliana Beregoi duce recompensele financiare în lumea copiilor

Pe lângă veniturile din mediul online, unde este una dintre cele mai populare tinere din Republica Moldova și România, tânăra ce anul acesta și-a serbat majoratul, își suplimentează veniturile cu propria linie de tricouri personalizate, dar și șepci, hanorace, sarafane, pijamale, măști ori rechizite (caiete, penare, ghiozdane).

Intitulat ”Winter Party”, biletele scose la vânzare la spectacolul de la Sala Palatului pot fi completate cu un supliment. Pentru încă 100 de lei, fanele Iulianei Beregoi pot face o poză cu vedeta care, la 18 ani și-a cumpărat primul său automobil. Cu atâtea surse de venit, tânăra a debutat direct la volanul unui Porsche pe șosele.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.