AcasăMoney&PeopleJim Carrey va scrie o carte pentru copii

Jim Carrey va scrie o carte pentru copii

Starul hollywoodian a dezvăluit faptul că ideea de a scrie o carte pentru copii i-a venit în timp ce îi citea poveşti nepotului său în vârstă de trei ani, Jackson, informează contactmusic.com.

 

“Uneori, atunci când te duci la un film, vezi doar un film, nimic mai mult. Însă, atunci când citeşti o poveste unui copil, lucrul ăsta seamănă cu o mică felie de paradis”, a declarat Jim Carrey.

 

Dacă va duce până la capăt acest proiect, Jim Carrey va călca pe urmele altor actori celebri care au scris cărţi pentru copii, precum Julie Andrews, Julianne Moore şi Jamie Lee Curtis.

 

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor ’90, datorită rolurilor din filmele “Ace Ventura: detectivu’ lu’ peşte” şi “Masca”. El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei “Tipu’ de la cablu”. Starul canadian s-a remarcat şi în alte comedii cu mare succes de casă, precum “Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb And Dumber”, “The Truman Show”, “Eu, cu mine şi Irene”, “Dumnezeu pentru o zi” şi “Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul”.

Ultimele Articole