Johnny Depp a dezvăluit că e aproape orb

Starul american, care apare rareori în public fără ochelari cu lentile închise, spune că este „practic la fel de orb ca un liliac” şi nu vede aproape nimic cu ochiul stâng, iar această problemă, pe care o are încă de la naştere, este imposibil de corectat pe cale chirurgicală, informează contactmusic.com.

 

Actorul în vârstă de 50 de ani, care suferă de miopie la ochiul drept, a dezvăluit într-un interviu acordat în numărul din luna iulie al revistei Rolling Stone că toţi ochelarii pe care îi poartă sunt fabricaţi pe baza unei reţete medicale. Starul a mai spus că depinde foarte mult de acei ochelari.

 

„Fără ei, totul devine foarte, foarte, foarte înceţoşat. Nu am avut niciodată o vedere bună”, a spus actorul american.

 

Starul, care are doi copii – Lily Rose, în vârstă de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani, cu fosta lui parteneră de viaţă Vanessa Paradis -, spune că poate să vadă doar la câţiva centimetri în faţa sa atunci când trebuie să joace într-o scenă de film fără să poarte ochelari.

 

Totodată, Johnny Depp a dezvăluit că se gândeşte „în fiecare zi” să se retragă din actorie, însă este puţin probabil să facă acest lucru în viitorul apropiat.

 

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene – mai ales în franciza „Piraţii din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, dar şi în producţii independente, precum recentul „Jurnalul unui iubitor de rom” şi, mai ales, în colaborările sale cinematografice cu regizorul Tim Burton – „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Corpse Bride/ Mireasa moartă”, „Alice în Ţara Minunilor” şi „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed