Johnny Depp revine în rolul Pălărierului cel Nebun

Regia filmului va fi asigurată de data aceasta de James Bobin („Păpuşile Muppets/ The Muppets”).

Lansat în martie 2010, în 3D, „Alice în Ţara Minunilor” a devenit filmul cu cel mai mare succes de casă din istoria studiourilor Disney, obţinând încasări de peste 1 miliard de dolari. Studiourile Disney au anunţat încă din decembrie 2012 că vor lansa o continuare a acestui film, regizată de James Bobin, pe baza unui scenariu care va fi scris de Linda Woolverton.

 

Includerea lui Johnny Depp în distribuţia filmului „Alice în Ţara Minunilor 2” reprezintă pentru Disney ocazia perfectă pentru a-şi exprima încrederea în starul hollywoodian, un actor care a permis acestor studiouri americane să încaseze 3,7 miliarde de dolari pe plan mondial graţie rolului Jack Sparrow din cele patru filme din franciza „Piraţii din Caraibe”. Disney a anunţat că va lansa acest film, produs în 3D, pe 27 mai 2016.

 

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene – mai ales în franciza „Piraţii din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, dar şi în producţii independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom” şi, mai ales, în colaborările sale cinematografice cu regizorul Tim Burton – „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Mireasa moartă/ Corpse Bride”, „Alice în Ţara Minunilor” şi „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed