AcasăMoney&PeopleJohnny Depp revine în România. A fost primul star care a vizitat...

Johnny Depp revine în România. A fost primul star care a vizitat Castelul Bran

Johnny Depp, superstarul cinematografiei mondiale, revine la București. Nu în calitate de actor, ci rocker, alături de Joe Perry (Aerosmith) și legendarul Alice Cooper. Grupul lor, The Hollywood Vampires, va concerta pe 8 iunie 2023, la Romexpo.

În aceeași echipă, în urmă cu șase ani, Johnny Depp & Co. au petrecut o zi la Castelul Bran, casa contelui Dracula și a titulaturii lor muzicale cu care își distrează fanii. O dată cu ei, în 2017 a venit special în România și celebrul producător de film și regizor american, Tim Burton, al cărui nume este legat de zeci de superproducții hollywoodiene de ficțiune precum ”Batman Forever” ori ”Batman Returns”.

Burton s-a reîntors la Bran anul trecut, cu Chaterinne Zeta-Jones, unde a filmat o continuare a Familiei Addams, serialul Wednesday ce  va avea premiera luna aceasta, pe Netflix.

Johnny Depp revine în România, alături de The Hollywood Vampires. În urmă cu șase ani au vizitat Castelul Bran

Johnny Depp revine în România. A fost primul star care a vizitat Castelul Bran

Mai bogat cu 15 milioane de dolari, după ce a primit despăgubiri istorice și fără precedent de la fosta sa soție, starul din blockbuster-ul “Piratii din Caraibe” și-a anunțat prezența la București anul trecut însă, din cauza restricțiilor concertul trupei lor, The Hollywood Vampires, a fost amânat. Titulatura aparține veteranului rocker Alice Cooper, în istoria trupei trecând artiști precum Paul McCartney, cel mai bogat muzician al momentului.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.